Jovana Joksimović posle otkaza na Prvoj dobila novi angažman, Srđan izvisio za posao?

Jovana je čekala nekoliko nedelja da vidi da li će da dobije ponude sa nacionalnih televizija

  • 11
Srđan Predojević, Jovana Joksimović Jovana i Srđan, Printskrin: Instagaram/srdjan.predojevic

Skoro dva meseca je prošlo od kada su voditeljski tandem, Jovana Joksimović i Srđan Predojević dobili otkaz na "Prvoj" televiziji i ostali bez posla. No, kako se nagađa, Jovana se vrlo brzo snašla i uskoro počinje da radi na novom radnom mestu.

Ona navodno već uveliko priprema jutarnji program na televiziji K1, čiji je vlasnik njen suprug Željko Joksimović, ali ovog puta bez svog dugogodišnjeg saradnika Srđana.

- Željko mi je davno pričao kako želi da na K1 pokrene jutarnji program. Kad je Jovana sredinom septembra dobila otkaz na Prvoj, logično je bilo da će taj posao ponuditi svojoj ženi. Ona je, međutim, čekala nekoliko nedelja da vidi da li će da dobije ponude sa nacionalnih televizija - tvrdi izvor Informera izvor blizak Joksimovićima.

- Kad je shvatila da su joj na nekim televizijama zatvorena vrata, a na drugim ne mogu da joj plate koliko je tražila, odlučila je da pređe na K1. Željko je presrećan, siguran je da će Jovana podići gledanost njegove televizije - naveo je sagovornik pomenutog lista.

Jovana će do kraja ove godine ponovo da se pojavi pred malim ekranima, a Željko je svojoj supruzi prepustio sve, te se ne meša u njen posao.

- Željko je glavnu reč prepustio Jovani, uopšte joj se ne meša u posao. Ona uveliko radi na konceptu jutarnjeg programa, ali nije htela da nam otkriva detalje - priča izvor i dodaje da Jovana nijednom nije pomenula kolegu Srđana Predojevića:

- Ne znam da li planira da pozove Srđana da joj se pridruži. Kako zasad stoje stvari, on je izvisio.

Ove navode potvrdio je i Predojević, koji nije želeo da komentariše svoju dugogodišnju prijateljicu i saradnicu, kao ni njen novi angažman.

- Zasad nema nikakvih novosti o nekom mom angažmanu na televiziji. Ne bih komentarisao to što Jovana počinje da vodi jutarnji program na K1, niti da li me je zvala da radimo zajedno. Čim se desi nešto novo, obavestiću vas - rekao je voditelj.

Podsetimo, Jovana i Srđan su svoju voditeljsku karijeru započeli na RTS-u, gde su pet godina vodili jutarnji program, potom su prešli na "Pink" gde su se zadržali osam godina, a potom su prešli na "Prvu", gde su se zadržali do četvrtka, 17. septembra.

Video: Srđan krišom snimao Jovanu dok se dopisivala, njena reakcija je potpuni hit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    28. oktobar 2020 | 11:20

    Ajmo svaki voditeøj svoju televiziju Boranija Ni manje drzave ni vise televizija Svi hleba bez motike Suplji i ne znaju gde su....

  • Mima

    28. oktobar 2020 | 11:09

    Tolko o patentu i timu 😁😁

  • dvdredf

    28. oktobar 2020 | 13:09

    Ko li gleda taj K1 , koliko znam , Niko . A TEK nju nece niko gledati .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA