Laziću će možda biti zabranjeno da viđa ćerku Lorenu! Ana Sević se odlučila na drastične poteze

- Ukoliko joj radnici Centra predlože zabranu viđanja, Ana će pristati i na tu opciju - kaže izvor

  • 8
Godišnja proslava nedeljnika Story Stori  2019 Ana Sević, Foto: ATA Images

Pevačica Ana Sević je danima uznemirena zbog tvrdnje svog bivšeg supruga, folkera Darka Lazića, da ćerku Lorenu nije video godinu dana, te da za razlog treba pitati upravo Anu.

Ona je upravo iz tog razloga rešena da se u potpunosti zaštiti od navodnih laži i manipulacija Lazića, te osim tužbe za povredu časti, pevačica planira da preuzme još jednu meru protiv bivšeg supruga.

- Anu su veoma pogodile laži koje je Darko nedavno izneo, jer ni najmanje to nije očekivala od njega. Kada je rekao da ćerku Lorenu nije video godinu dana, to ju je veoma pogodilo, pogotovo što je ona insistirala na tome da njihov odnos bude dobar. Zbog toga je objavila dokaze koje govore suprotno i koliko-toliko stala na put njegovim manipulacijama - kaže izvor.

Naime, trudna Ana ovih dana planira da se obrati Centru za socijalni rad, jer na taj način želi da zaštiti svoju ćerku Lorenu.

- Sevićeva ne želi ništa da prepušta slučaju i ne želi da razmišlja da li je Lorena bezbedna kada vreme provodi sa ocem. Jednostavno se plaši da Darko nije u potpunosti raskrstio sa svojim porocima i ne želi da svoje dete prepušta riziku. Zbog toga razmišlja da se obrati Centru za socijalni rad kako bi razmotrila sve opcije u cilju zaštite svog deteta. Ukoliko joj radnici Centra predlože zabranu viđanja, Ana će pristati i na tu opciju - ispričao je izvor blizak pevačici.

Pevačicu najviše brine to što se njen bivši ni posle teške saobraćajne nesreće koja mu se dogodila nije promenio, već je nastavio da živi istim tempom.

- Anu veoma uznemiruje činjenica da Darko i nakon stravične saobraćajne nesreće iz koje je jedva izvukao živu glavu i dalje nije mnogo promenio svoj život. Darko i dalje vozi, uprkos tome što mu je odavno oduzeta vozačka dozvola, a Ana ne želi da rizikuje da njena ćerka sedne u automobil sa njim. Ne želi da razmišlja o tome da li će Darko staviti Loreni sigurnosni pojas, da li će prekoračiti brzinu i tako ugroziti sigurnost deteta - tvrdi izvor za Alo.

Video: Pitali smo Andreanu Čekić da li je čestitala Ani Sević trudnoću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    28. oktobar 2020 | 13:00

    Jadno dete...Pa ne moras i ti da se inatis sa njim ako je on takav sta ti znaci da jadno dete sad uništavaš?

  • V. M

    28. oktobar 2020 | 13:52

    Jadna li si kad si uzivala i trosila njegov novac nisi gledala sta on radi a sad branis zajednicko dete sramota i jadno to dete sta prezivljava Jos ima rastavljenih i pametnih koji barem decu stite od stresova i i komuniciraju barem zbog dece ili nedaju da deca vide njihoveRasprave i svadje lako ces zabraniti dete da vidja ali pomosli da ti se jednog dana to ne obije o glavu

  • Kiki

    28. oktobar 2020 | 16:34

    7 jula videti zadnji put dete jel je to u redu? Pazi ana da na tom sudu umesto sto zelis da dete ne vidja oca i uskratis mu pravo ,ne bude da svakog vikenda pripadne njemu... ili uzajamno starateljstvo...sta ces onda? Kad dete nisi se serila 4 meseca da das ocu na vikend ili na 1 sat bar kako on kaze... sta ces onda kad odluci redovno vidjanje... Stvarno ne razumem ove majke koje su sebicne...koliko ti volis to dete toliko i on

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA