≫ 

Emina objasnila zašto je godinama lagala da joj je Brena rođaka: "Bila sam opsednuta..."

Emina je otvoreno govorila o svom teškom detinjstvu i odrastanju bez oca

  • 3
Emina Jahović, Lepa Brena

Emina Jahović i Lepa Brena, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Emina Jahović (38) ne krije da je imala izuzetno teško detinjstvo jer je ostala bez oca kada je imala samo šest godina, ali bez obzira na sve, odrstanje pamti kao jako lep period života.

Kaže da je odrastala u teškim vremenima, što ju je i naučilo da se bori i postigne uspeh kakav danas beleži svojim albumima i kozmetičkom linijom.

- Detinjstvo je bilo jako lepo. Odrasla sam u lošem periodu, imala sam 17 godina kad sam doživela bombardovanje. Mi smo baš imali doza problema. To nas je naučilo da se više borimo - započela je Emina i dodala:

- Kao dete sam bila tvrdoglava, imala sam puno energije. Pisala sam poeziju kad sam bila mala, moj otac je uvek želeo da pišem poeziju, a mama nije. Ja sam mom ocu, pre nego što je preminuo, pisala poeziju. Svi smo u porodici drugačiji.

Jahovićeva je bila vrlo tvrdoglava i snalažljiva devojčica, pa školske dane pamti po mnogim anegdotama. Ona je otkrila da je u školi lagala svoje drugarice da joj je Lepa Brena rođaka.

- U detinjstvu sam se družila sa dečacima. Igrala sam fudbal, pa sam prešla na košarku. Uvek sam se više slagala sa muškarcima, devojčice su bile nežne za mene. Ja sam decu u školi lagala da mi je Brena rođaka. Bila sam opsednuta njom i njenom karijerom, bila sam njen fan kao dete. U to vreme biti Lepa Brena je bilo veliko - priznala je pevačica u emisiji "Glamur".

Emina se nikada nije stidila svog porekla, pa je tako otvoreno govorila i o teškom periodu kada nisu imali šta da jedu.

- Sećam se da je bilo dana kada bukvalno nisam imala šta da jedem - otkrila je ona.

Video: Ni pre korone nisam živela od nastupa: Za Eminu Jahović nema krize

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ema

    30. oktobar 2020 | 08:36

    Bože, da li je ova žena normalna? Živim u Novom Pazaru i vrlo dobro znam njenu porodicu. Pa oni su uvek imali novca. Emini da nije bilo tog novca ne bi se nikada izvukla iz braka sa Aladinom a priča se po gradu da je imala i abortus nakon toga. Uporno od sebe pravi žrtvu i jaku ženu a ona to nije!!!!! Ona posle razvoda ne može ni da živi sama koliko se plaši samoće, ETO KOLIKO JE ONA JAKA ŽENA!

  • Daca

    29. oktobar 2020 | 21:26

    Reklo bi se da se situacija nije promenila mnogo od pre. I sad nemas sta da jedes. 😂

  • 7890

    30. oktobar 2020 | 00:07

    Jao Emina, sad si me razočarala. Pa gde bre Brenu da svojataš? Šta će ti to? Ali dobro, bila si mlada, oprošteno ti je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA