≫ 

Ana Sević tužila Darka Lazića: Moje dete će znati celu istinu, već sada shvata šta se dešava!

- Kada dođe vreme za to, moje dete će saznati celu istinu - rekla je ona

  • 14
Ana Sević i Darko Lazić Ana i Darko, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Ana Sević je navodno odlučila da tuži svog bivšeg supruga Darka Lazića, jer je u nedavnom intervjuu, kako ona kaže, ispričao neistinu kada je rekao da godinu dana nije video ćerku Lorenu zbog bivše.

Povod njen tužbe je neisplaćena alimentacija koju joj Darko duguje u iznosu od 10.000 evra, ali ju je posebno zabolela njegova lažna izjava, posle koje se i odlučila da pravud potraži na sudu.

- Ne mogu da uđem u njegovu glavu da bih shvatila zašto je to izjavio... Priložila sam sudu sve dokaze, prvo ročište sa Darkom biće posle mog porođaja. O njemu više ne želim da pričam - rekla je Ana.

Ona je takođe ispričala da će ćerki, kada za to dođe vreme ispričati celu istinu, iako je ona i sada već dovoljno velika i shvata neke stvari.

- Kada dođe vreme za to, moje dete će saznati celu istinu. Mada, Lorena je već sada dovoljno velika i shvata šta se dešava, iako ja ćutim o tome. Bitno mi je i da moji roditelji i prijatelji znaju ko govori istinu, jer su i sami prisustvovali brojnim neprijatnim situacijama - rekla je Ana Sević za Informer.

Podsetimo, Lazić je u intervjuu istakao da zbog neraščišćenih odnosa sa bivšom ženom ne viđa ćerku i da bi dao sve na svetu da je vidi barem na minut.

Posle njegove izjave, Ana je na svom Instagramu postavila niz fotografija na kojima je želela da pokaže da njen bivši suprug navodno ne govori istinu. Ona je na fotografiji označila tačan datum kada je Lorena bila kod Darka, kao i to da je svoj šesti rođendan slavila u Brestaču kod njega.

Video: Ana Sević plakala dok je Darko pevao Loreni Šabanovu pesmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    31. oktobar 2020 | 10:29

    I ti i Goca Trzan gore muzeve niste mogle naci i oceve za svoje cerke. Muskarci zivi blamovi.

  • Pravda je uvek dostizna

    31. oktobar 2020 | 12:02

    Sram te bilo Darko!!!! Cerki ne placas alimentaciju godinama,a Ani svaka cast na toleranciji i strpljenju,ja ne bih. Ana,ti si dama za njega i za sve,divna majka,a on pio,drogirao se a mislum i sada. Bravo za tuzbu,to je odavno zasluzio. Idi do kraja a tebi Darko zbog ovakvih postupaka zelim da nikada ne zaradis ni dinar,ionako ti je pala cena kao oca i kao coveka a brzo ce i kao pevaca

  • Krlja

    31. oktobar 2020 | 10:25

    Pa koliko on to placa alimentaciju kad si se skoro razvela od njega,a duzan je 10soma... Sad si opet trudna...ti mislis samo od alimentacije da zivis 😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA