Sindi o oduzetom starateljstvu nad ćerkom: Veštaci su zaključili da otac bolje brine o njoj, nego ja

Pravi pakao od života joj je napravio bivši muž

  • 5
Ivana Stamenković Sindi Sindi, Printskrin: RTV Pink

Bivša članica grupe "Models", Ivana Stamenković Sindi je gostujući u emisiji "Magazin IN" ispričala zbog čega joj je sud oduzeo starateljstvo nad ćerkom i dodelio ga njenom bivšem suprugu.

Ona je ispričala kako su krenuli problemi u njenom braku i otkrila da joj je najviše smetalo to što je on hteo da uspostavi potpuno kontrolu nad njom.

- Stalno zvanje, stalno je želeo da zna s kim sam, gde sam, ja sam sve to poistovećivala sa ljubavlju, ali to je u stvari način da te odvoji od porodice, od prijatelja, od svega ostalog, da ti je samo on centar pažnje, da samo njemu veruješ - rekla je Sindi.

Sindi je dugo godina vodila bitku sa svojim bivšim mužem za starateljstvo nad ćerkom, međutim, ono je na kraju ipak pripalo njemu, a bivša "Modelsica" je sada ispričala zbog čega je sud doneo takvu odluku.

- Otac bolje zadovoljava potrebe deteta, dete je u tom trenutku bilo sa mnom, on se bolje brine o potrebama deteta nego ja. Veštaci su tako zaključili. Petra je već velika, ima 10 godina, jako smo vezane, sada sve razume i sada je totalno drugačija situacija - ispričala je ona.

Video: Nataša Bekvalac dovela Katju da je Luka vidi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😎

    1. novembar 2020 | 13:49

    U ovom slučaju sud je sasvim ispravno postupio.

  • Dr.🇷🇸

    1. novembar 2020 | 13:39

    Lako je suditi iz njene priče, a da čujemo i drugu stranu da saznamo šta je sve dotična radila ! Ovako deluje baš prava majka !

  • Licemerka

    1. novembar 2020 | 17:21

    Sindi izgleda fantastično!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA