≫ 

Stanija i Kristijan se za 24 sata suočavaju oči u oči - u programu uživo!

Nakon pretnje izrečene na nacionalnoj televiziji i krivične prijave koju je podnela protiv njega, nekadašnji drugari suočiće se u programu uživo

  • 16
Kristijan Golubović, Stanija Dobrojević Kristijan i Stanija, Foto: Nikola Tomić

Najaktuelnija priča u poslednjih nekoliko meseci svoj epilog neće dobiti na sudu kako je to bilo planirano, već u najgledanijoj emisiji koja već trinaestu sezonu zaredom obara sve rekorde gledanosti.

Kako saznajemo, Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević naći će se oči u oči prvi put nakon verbalnog sukoba koji je ispraćen brutalnim pretnjama, svađama, pa čak i krivičnim prijavama i to u emisiji Amidži šou čiji je urednik i domaćin Ognjen Amidžić.

Nema sumnje da će najpopularniji srpski voditelj biti odličan medijator te da će u svojoj emisiji pokušati da pomiri nekada dobre prijatelje, a danas zaraćene strane.

S obzirom na to da je Stanija protiv Golubovića podnela krivičnu prijavu, jer je, kako kaže, ugrožena njena bezbednost nakon što joj je on poručio da će je ubiti zbog spominjanja njegove dece, čini se da će Ognjen Amidžić imati težak posao da se nađe između dve vatre.

Kako saznajemo, starleta će otkriti sve ono o čemu je ćutala tokom tihog rata koji je vodila sa Golubovićem nakon što su prekinuli

prijateljstvo posle završetka „Farme 6“, a nema sumnje ni da će Kristijan ostati dužan Dobrojevićevoj.

Da li će Ognjenu poći za rukom da pomiri zaraćene strane, ostaje nam da saznamo u utorak veče od 22h na kanalu TV „Pink“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velja

    2. novembar 2020 | 11:47

    Opa pocinje Stanijin rijaliti. Ispravlja krive drine sa robijasem, lazovom koji joj javno preti smrcu. Resavaj zeno stvari na sudu, a ne na tv. Skrasi se, nadji muza, radjaj decu, a ne da se vucaras sa kriminalcem. Ispadas gora od njega. Onoliki strah, tuzbe, i sad idete kod Ognjena da kazete jedno u drugom u lice sta imate. Sledi povlacenje tuzbe, ulazak u rijaliti, i ponovno druzenje. Cirkuzanti, ne zna se ko je veci lazov, folirant, manipulator.

  • Mia

    2. novembar 2020 | 10:54

    Tomovic i Kristijan su male mace za ovu manipulatorku i rijaliti igracicu.

  • Tanja

    2. novembar 2020 | 13:42

    Ovu emisiju retko gledam. Koncept emisije mi je na nivou vrtica ali nekad kad ima dobre goste nesto I pogledam. Ovu prevarantkinju sigurna necu gledati ispusena mustikla koja tako se nakaci na nekog I dok se dobro ne izlekamira preko njega ne ostavlja ga na miri. Hvala neka gleda ko hoce ja ne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA