≫ 

Željko Joksimović: Jovana najbolje u ovoj zemlji zna svoj posao, nisam ni probao da je savetujem

Voditeljka će svoj angažman, kako se priča, nastaviti upravo na televiziji svog supruga

  • 33
Željko i Jovana Joksimović, Foto: ATA Images

Muzičar Željko Joksimović istakao je da je njegova supruga Jovana Joksimović najbolja voditeljka u zemlji, a onda je i prokomentarisao otkaz koji je dobila kao voditelj jutarnjeg programa na TV Prva.

- Da savetujem Jovanu o poslu koji zna, ubeđen sam, najbolje u ovoj zemlji, nikada nisam ni probao. I nisam joj savetnik, muž sam joj, što znači da sam tu za nju šta god da odluči, baš kao što je i ona uvek tu za mene. Podrška i ljubav su često važnije od saveta i trudim se da se držim toga - rekao je pevač.

Jovana je, kako se pisalo, svoj poslovni angažman nastavila na K1 televiziji, čiji je vlasnik njen suprug, koji nakon voditeljinog odlaska sa TV Prva ia samo reči hvale.

- Dosta se pisalo, a Jovana je pritom imala samo jednu sveobuhvatnu pisanu izjavu, na koju ne bih mogao ništa da dodam - rekao je Joksimović za Stars.

Srđan Predojević se 21. septembra pojavio ispred Prve televizije kako bi regularno vodio "Jutro sa Jovanom i Srđanom", međutim, obezbeđenje mu je onemogućilo ulazak u zgradu. Filip Čukanović našao se ovog jutra na njihovom mestu.

Prva TV nakon nekoliko dana pričanja o tome kako su Jovana i Srđan iznenada otišli sa ove televizije, na kojoj su vodili jutarnji program, objavila na Instagramu saopštenje u kojem je navedeno da ovaj voditeljski par više nije deo njihove medijske kuće.

Jovana je na to odreagovala objavom sadržine: "Kakva televizija, takva i objava", da bi se ponovo oglasila podužim saopštenjem, obraćajući se kolegama, profesiji i prijateljima.

Video: Jovana Joksimović kaže da ona i Željko sebi godinama nisu ništa kupili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    3. novembar 2020 | 13:15

    Vala ste oboje prepotentni bez pokrica,zato vas narod i ne voli

  • Loki

    3. novembar 2020 | 14:59

    Jesi li primetio kako nam tvoja gospoja ni malo ne nedostaje?

  • Mara

    3. novembar 2020 | 14:07

    I za mene je moj muz najbolji pekar u drzavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA