"Na žalost, ovih dana mi je duša prazna"

- Želim da se zahvalim svima koji mi nesebično pomažu da odagnam svoje misli zbog kojih skoro dva meseca nisam imala miran san - napisala je u emotivnoj objavi Sanja Marinković

  • 9
Sanja Marinković Sanja Marinković Foto: Nikola Tomić

Sanja Marinković je krajem ove godine potvrdila da se razvodi od svog dugogodišnjeg supruga Aleksandra, a nedavno joj preminuo i otac.

Voditeljka emisije "Magazin In" priznala je da joj ovih dana duša prazna, a u emotivnoj objavi zahvalila se svima na rečima podrške.

- Kada ne bih bila zadovoljna svojim životom, ja bih pokušavala da ga kreiram u skladu sa onim sto hrani moju dušu. Na žalost, ovih dana mi je duša prazna. Želim da se zahvalim svima koji mi nesebično pomažu da odagnam svoje misli zbog kojih skoro dva meseca nisam imala miran san. Kažu da što je dublja ljubav, to je dublje i pamćenje i zato sam uverena da na žalost vreme ne leči sve. Neke rane zaista nikada ne zacele. Hvala svima na podršci i saosećanju. Posebno sam zahvalna jer imam privilegiju da radim posao koji volim i koji mi je između ostalog i uteha između svih razočaranja - napisala je Sanja na Instagramu.

Evo i njene objave.

 
 
 
View this post on Instagram
Kada ne bih bila zadovoljna svojim zivotom ja bih pokusavala da ga kreiram u skladu sa onim sto hrani moju dusu. Na zalost ovih dana mi je dusa prazna Zelim da se zahvalim svima koji mi nesebicno pomazu da odagnam svoje misli zbog kojih skoro dva meseca nisam imala miran san Kazu da sto je dublja ljubav, to je dublje i pamcenje i zato sam uverena da na zalost vreme ne leci sve Neke rane zaista nikada ne zacele Hvala svima na podrsci i saosecanju Posebno sam zahvalna jer imam privilegiju da radim posao koji volim i koji mi je izmedju ostalog i uteha izmedju svih razocaranja #september #october #life #emotion #lovemyjob #tears #black #sadness #family #mom #tv #friends #studio #smileandtears #zahvalna #prijatelji #kolege #podrska #ljubav #posaoA post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on

Video: Pobednice koje ponosno koračaju: Sanja Marinković o ženama herojima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    4. novembar 2020 | 21:38

    Zar ona tog njenog "dugogodisnjeg" nije i sama razvela od prve zene !???? "Niko se na tudjoj nesreci nije usrecio" !!!!!!!

  • Ja

    4. novembar 2020 | 21:37

    Zena koja je izgubila kompas...

  • Rik

    4. novembar 2020 | 22:38

    Na žalost isuviše se isfeminizirala. Dojadilo čoveku da je trpi, ako se ponaša u kući kao u emisiji, ja je ne bi trpio da ima krunu na glavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA