≫ 

Gagi Đogani priznao krivicu: Tvrdi da je droga sa kojom je uhapšen bila za ličnu upotrebu

Đogani je u tužilaštvu sklopio nagodbu

  • 3
Gagi Đogani Gagi Đogani, Foto: Marko Jovanović

Gagi Đogani (49) priznao je danas, 6. novembra, krivicu za posedovanje narkotika.

Podsetimo, on je nešto posle 11 časova stigao u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, gde je prvobitno trebalo da se pojavi 14. oktobra, kada je bilo naloženo njegovo privođenje.

Đogani je u tužilaštvu pristao na nagodbu, nakon što je 16. septembra u Beogradu uhapšen sa izvesnom količinom kokaina, tvrdi Alo!.

Đogani je i u tužilaštvu, kao i ranije u policiji, priznao da je kod sebe imao drogu, tvrdeći da je bila namenjena za ličnu upotrebu, a ne za dalju trgovinu.

On je, kako se nezvanično pisalo, na saslušanju rekao da je "u teškom psihičkom stanju".

- Rekao je da mu je žao i krivo zbog toga što je sebe ponovo doveo u situaciju da ga policija hapsi, ali još više zbog toga što se zbog problema u životu koje trenutno ima, ponovo okrenuo narkoticima. Pravdao se time da je u poslednje vreme u teškom psihičkom stanju - ispričao je tada izvor Kurira.

- Dobro sam. Hvala što brinete. Upao sam u probleme, ali rešiću ih sam! Hvala na razumevanju - napisao je Gagi nakon hapšenja.

Sa računa mu za alimentacije skinuto 2,3 miliona dinara

Sud je nedavno blokirao račun Gagija Đoganija i sa njega skinuo 2,3 miliona dinara zbog alimentacije koju nije isplatio bivšoj ženi Anabeli Atijas.

Nisam očekivao da žena sa kojom sam proveo najbolje godine bukvalno primeni način otimačine alimentacije koju sam dugovao deci i uzme mi sve što imam. Nisam ranije dao, jer nisam imao! Čekao sam uplatu da bih prosledio novac, ali Anabela se aktivirala na grub i brutalan način i neprijatno me iznenadila po ko zna koji put u životu. Osetio sam se kao kriminalac, jer mi je kartica blokirana. Jako sam loše, nije mi dobro - rekao je tom prilikom Gagi za Srpski telegraf.

Htela sam da se ljudski završi, ali zbog njega je ovako! Sud mu je blokirao kartice, a ja još nisam dobila nikakav novac, to nadležni rešavaju i pare tek treba da mi stignu - kazala je na tu temu Anabela.

Video: Sloba o Gagijevom hapšenju zbog kokaina: Svi gledaju samo posledice, niko uzroke...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    6. novembar 2020 | 22:07

    Cuj,nisam imao! Sto nisi radio nesto, pa da imas? Fuj!

  • Ana

    7. novembar 2020 | 01:12

    Narkoman pravi cim malo love odmah kupuje belo!! Strpajte ga u zatvor dok jos ima vremena!!!🤭

  • majka

    7. novembar 2020 | 00:23

    Anabeli nikad dosta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA