≫ 

Karleuša ispod providne haljine nosi samo tange! Spreda zumirajte, a otpozadi se i bez toga sve vidi

Niko nije ostao ravnodušan na Jelenine provokativne kadrove

  • 23
Jelena Karleuša Foto: Instagram/karleusastar

Pop zvezda Jelena Karleuša (42) svojim izdanjem u nikad kraćoj i providnoj haljini ispod koje je imala samo tange raspalila je maštu mnogima.

Jelena je pokazala svoje telo u mrežastoj haljinici sa cirkonima ispod koje nije imala brus, već samo tange. Ona je pozirala u automobilu, zatim spreda, a kada je okrenula guzu - pojedini nisu mogli da odvoje pogled.

Karleuša je istakla svoje seksi telo u prvi plan, a na glavi imala je ukrasnu maramu od istog materijala kao i krecija, kojom je pokrila nos i usta.

Pevačica je svojim provokativnim izdanjem "srušila" društvene mreže, a zbog providne haljine mnogi zumiraju fotografije na nezgodnim mestima, a da li su uspeli da vide nešto - zumirajte sami!

"Kako je*eno dobro izgleda majka dvoje dece", "Ostao sam bez daha", "Seksi mama", "Jelena, tvoj muž je srećan čovek", neki su od komentara ispod objava.

Jelenine provokativne fotografije, koje ćete sigurno zumirati, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: JK demantovala: Crno pa se ne vidi... Crveni veš dominirao ispod crne čipke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    11. novembar 2020 | 20:58

    I ovo je 'majka' 🙄

  • Majka

    11. novembar 2020 | 21:37

    Bas dekutantno i perverzno se prikazuje i to traje i traje iz dana u dan, ipak je ona majka dve devojcice, po meni ovo je previse i za mladje i slobodne devojke pa cak i da im je to profesija (foto model) a ne za majku dve cerke i ajde jednom u nekoliko meseci pa i nekako a ona bukvalno svaki dam. Odosmo mi kao drustvo u pm... Eno i stanije isto fazon da se vide b*ad*vice... Dno!!!

  • Ja sam

    11. novembar 2020 | 22:11

    Ljudi se probijaju svojim pesmama i delima a ova svojim grudima i guzom, nista nemam protiv al ne mozes se zvati zvezdom a ne pevas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA