≫ 

Srđan Predojević: Jovanu pitajte zašto je odustala od tužbe

- Nije pristojno da ja govorim u tuđe ime - kaže Srđan

  • 12
Jovana Joksimovic, Srdjan Predojevic Srđan i Jovana, Foto: ATA Images, Telegraf TV

Jovana Joksimović i Srđan Predojević planirali su da podnesu zajedničku tužbu protiv Prve televizije, nakon što su na istoj nedavno dobili otkaz.

Međutim, Jovana je od tužbe odustala, a kako se navodi razlog je taj što je od pomenute televizije dobila otpremninu.

Srđan je, s druge strane, ostao bez otpremnine, a pravdu će potražiti na sudu, kako je i planirao. Upravo je sve navedeno bio razlog zašto je došlo do sukoba među kumovima koji su godinama radili zajedno, navodi Nova.rs.

Predojević nije želeo da duži na ovu temu, pa je kratko rekao:

- I za otpremninu koju pominjete i za Jovanino odustajanje od tužbe, najbolje je da nju pitate. Nije pristojno da ja govorim u tuđe ime. Što se tiče ostalih tema, ja ne bih komentarisao. Hvala vam u svakom slučaju na pozivu i prilici da odgovorim, ali ja za sada ne bih komentarisao ništa - rekao je poznati voditelj za pomenuti medij.

Ovim povodom pokušali smo da dobijemo komentar i od Jovane, ali do puštanja ovog teksta nije odgovorila na pozive i poruku.

Podsetimo, Prva TV je 21. septembra na Instagramu objavila saopštenje o prekidu radnog odnosa voditelja Srđana Predojevića i Jovane Joksimović, navodeći da voditeljski duo nije ispoštovao svoje radne obaveze.

Prva televizija je odlučila da okonča saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem zbog nepoštovanja radnih obaveza - naveli su u saopštenju.

Jovana je potom, na svom zvaničnom Instagram nalogu, podelila njihovo saopštenje preko kojeg je napisala: "Kakva televizija, takva objava".

Potom je navela: "Mogao je vlasnik televizije najmirnije da nam kaže ono što nedeljama već priča po gradu - da smo mu nas dvoje, jednostavno, preskupi", a onda je navela da će učiniti sve da dobiju pravdu.

Ubeđeni smo da ovde postoje i pravo i pravda, i uradićemo sve da ih nađemo i dobijemo. A na Instagramu ćemo, od sada, objavljivati samo naše fotografije. Mi nemamo razloga da ih se stidimo. Hvala, veliki pozdrav svim kolegama i prijateljima - istakla je Jovana u svom oglašavanju.

Jovana ide na K1, Srđan pregovara sa drugim televizijama

Kako saznajemo, iako se pisalo da Predojević neće ostati u svetu medija, istina je da hoće, ali da još uvek nije odlučio čiju će ponudu prihvatiti.

- Srđan će se vratiti poslu i malim ekranima, ali to neće biti baš skoro. Međutim, nije istina da je rekao "zbogom" novinarstvu - kaže izvor za Telegraf Jetset koji nam je potvrdio da Predojević od svoje tužbe nije odustao.

S druge strane, Jovana 30. novembra startuje sa radom na televiziji K1, koja je u vlasništvu njenog supruga Željka Joksimovića.

Video: Jovana Joksimović kaže da ona i Željko sebi godinama nisu ništa kupili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    13. novembar 2020 | 16:22

    Srđan i jeste bolji bez nje. Žena smara to je strašno.

  • Boris

    13. novembar 2020 | 21:02

    Toliko o kolegijalnosti. Nisam njihov ljubitelj nikada bio, ali ih cenim jer su po meni radili ok. Samo me je Jovana razocarala jer nije ostala uz Srdjana, i kad si na vrhu i kad si na dnu ostani uz svoj tim, a Srdjan je njen tim (partner). Ne radi se to tako " gospodjo " Joksimovic.

  • Beznacajna

    13. novembar 2020 | 19:07

    Prepotentna,puna sebe,vredja goste...da znamo da ne gledamo K1. Osim sto je supruga Zeljka Joksimovica,nema nikakve vrednosti,cak naprotiv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA