Katarina Žutić otkrila u čemu je problem: "Čak sam se i sa mužem posvađala..."

Došlo je do nesporazuma,a onda i do svađe

  • 2
Katarina Žutić Foto: Nikola Tomić

Proslavljena glumica i odnedavno reditelj Katarina Žutić (48) krajem oktobra proslavila je rođendan, a ispričala je da se nedavno posvađala sa mužem baš zbog godina.

Glumica je ispričala da je bila ubeđena da je starija godinu dana, te da je trebala da napuni 49, a ne 48 godina, zbog čega se sukobila sa mužem.

- Ja sam celu prošlu godinu sam mislila da imam 48 godina, čak sam se i sa mužem posvađala mesec dana pred rođenan ubeđujući ga da sad punim 49 godina. I tako, ja i ove godine imam 48 - rekla je Katarina za Kurir.

Pre nekoliko dana beogradskoj publici premijenrno je prikazan film "Ime naroda" u kojem igra Katarina, a osim u novom filmu, Katarina igra i u jednoj seriji i to ni manje, ni više nego zlu svekrvu.

- Pre svega ja sam konačno dospela u zrele godine, pa sad mogu da igram i stariju generaciju i mene to raduje - rekla je glumica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 7890

    15. novembar 2020 | 01:19

    Njoj leže te uloge zle i prepotetne žene. Dobra glumica. A kako i ne bi? Ko su joj roditelji? Miloš i Ceca su magovi glumišta.

  • ТоХ

    15. novembar 2020 | 11:04

    ЖЖЖОООЗЗЗИИИ из Небеске Удице

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA