≫ 

Haos u studiju zbog momka koji je slupao zlatnog "poršea", Miroljub Petrović "skočio" da ga brani

Zbog Nikole i njegovih stavova došlo je do žestokog sukoba u studiju

  • 3
Nikola Keljanović Miroljub Petrović Nikola Keljanović, Printskrin: Youtube/Jutarnji Program TV HAPPY

Zbog Nikole Keljanovića, koji je u žižu interesovanja došao kada je slupao zlatni Porše, došlo je do sukoba između Vesne De Vinče i Miroljuba Perovića, u jutarnjem programu na Hepi televiziji.

Kada je Nikola rekao da "nema posao i promoviše nerad", ali da zarađuje od društvenih mreža, Vesna ga je pitala za broj pratilaca. Nakon što  joj je rekao da ima 150.00, žestoko ga je potkačila rekavši mu da je to ništa i da joj nije jasno kako može da zarađuje sa toliko malim brojem ljudi koji ga prate.

- To uopšte nije neka brojka, 150.000! Pa ja imam jednu misicu koja ima 700.000 - rekla mu je Vesna, a onda se umešao i Mirolju, koji je pdržao Keljanovića.

- To su miševi, a njega prate lavovi. Ove što imaju milonske pratoce njih prate miševi, a lav vredi kao milion miševa - rekao je Petorvić.

- Ti si pr od gospodina? - pitala je Vesna.

- Ja podržavam... Evo, ti kad si slupao auto nisi se iznervirao, nisi dobio dijabetes, seo si na haubu i javio na Instagramu. Znači, čovek nije rob materijalizma - rekao je Miroljub.

Nikola je rekao da ima devojku "ali da ne sme da pita gde je bio i šta je radio, jer mora da se zna ko je glavni i ko zarađuje pare". Tada je Vesna tek pobesnela i rekla: "Jao, promocija mačizma"!

Video: Vlasnik zlatnog poršea otkrio kako živi: Brza vožnja, lake žene, poštuju me zbog novca...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA