Kićina "Crna žena" objavila potresnu poruku, pa je obrisala: Voleo me je do poslednjeg daha!

- Čovek je tek umro, a vi blatite njega, njegovu pesmu i njegovu najveću životnu ljubav za koju je i napisao tu istu prekrasnu kompoziciju - poručila je Mirjana Antonović ljudima koji su joj uputili negativne komentare

  • 13
Mirjana Mira Antonović, Krunoslav Kićo Slabinac Mirjana Antonović, Kićo Slabinac, Foto: Nikola Tomić, HRT/ Youtube/joyx334

Mirjana Antonović, koju je Krunoslav Kićo Slabinac opevao u svojoj pesmi "Zbog jedne divne crne žene", oglasila se opet putem društvenih mreža. Isprovocirana komentarima pojedinaca napisala je podužu poruku, a zatim je ubrzo obrisala... 

- Ovo nije poruka za moje prijatelje već za neprijatelje. Ispod je jedna od mnogih poruka koje sam primila od Kiće. Postavljam je za sve vas koji tvrdite da volite i poštujete Kiću, a u istom dahu maloumno izjavljujete svakakve gadosti o meni. Ne, ja ne plaćam novinare da pišu o meni kao što vi mislite. Pišu ljudi da pruže poštovanje Kići i njegovoj najuspešnijoj pesmi - započela je objavu Mirjana.

Zatim je dodala kako se to sve odigrava u nemoralnim glavama pojedinaca.

- Sram vas može biti ako uopšte znate tu reč. Čovek je tek umro, a vi blatite njega, njegovu pesmu i njegovu najveću životnu ljubav za koju je i napisao tu istu prekrasnu kompoziciju. To činite bez ikakve osnove osim toga što ste pakosni i ljubomorni nacionalisti. Mislite li da bi vam Kićo dao za pravo takvo ponašanje? Sigurno ne bi bio sa mnom i voleo me do posljednjeg daha da sam takva žena kakvom me opisujete. Očigledno ne poštujete njegovo mišljenje. Nemate ni malo poštovanja i kulture, a još manje osećaja. Vratite se u rupu iz koje ste izvirili - napisala je Antonovićeva.

Dodala je kako takve nakaradne izjave ni malo ne zanimaju kulturan i pošten svet koji iskreno voli legendarnog pevača.

- O poštovanju mi ne delite lekcije, pošto vi ne znate što je to. Ja puno toga znam i poštovanje pružam svima po zasluzi - završila je objavu.

Priložila je i Kićine poruke koje joj je slao, a u kojima joj tepa s "ljubavi".

Kićo je svojevremeno otkrio da je Mirjana bila njegova mladenačka ljubav i da je bio ludo zaljubljen u nju.

- Naša ljubav trajala je 4-5 godina. Bila je to ljubav na daljinu. Ona je bila u Americi, gde smo se i upoznali kad sam bio na turneji. Satima smo pričali noću kad je telefon bio jeftiniji i leteo sam ka njoj u Njujork, imao sam apartman za nas dvoje. Ali nakon nekoliko godina Mirjana me ostavila. Kako je napisala u svojoj knjizi, shvatila je da se iz naše veze neće ništa roditi. Niti se meni išlo u Ameriku niti se njoj dolazilo ovde - govorio je Kićo.

Nakon 40 godina našli su se 2018. na sladoledu u Zagrebu.

Podsećamo, muzičar Krunoslav Kićo Slabinac preminuo je nakon duge i teške bolesti 13. novembra u bolničkoj sobi zagrebačkog KBC-a u kojoj je ležao tri meseca. Imao je 76 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙄

    17. novembar 2020 | 15:03

    Nadam se da je sad jasno ljudima sto Miroslav Ilic nije hteo da ima posla sa njom

  • Sojic

    17. novembar 2020 | 14:52

    A ko je ova? Hoce u rijaliti?

  • DG294

    17. novembar 2020 | 17:11

    Mora da ima vanbračnog sina i sa Kićom...strasno!Verovatno je ugostila sve pevače iz bivše Juge 80’ i 90’ godina u njenoj kuci!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA