≫ 

Ovo je 10 najlepših ćerki srpskih zvezda, a njihova lepota nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Pojedine mezimice ne vole da se javno eksponiraju, dok su neke nasledile i talenat slavnih roditelja, te se bave javnim poslom

  • 23
Mia Bjelogrlić, Una Čolić, Helena Topalović, Atina Tosić Foto: Nikola Tomić, Dejan Milićević, Instagram/unacolic/helena_topalovic

Javne ličnosti su oduvek privlačile veliku pažnju medija, ali često i članovi njihove porodice. Ovo se posebno odnosi na lepotice koje nose slavna prezimena svojih roditelja.

Predstavljamo vam deset najlepših ćerki poznatih ličnosti.

Elena Kitić, ćerka Mileta Kitića

Elena je ćerka proslavljenog folkera, koja je takođe odlučila da uplovi u pevačke vode. Njena karijera ide uzlaznom putanjom, a u tome joj definitivno pomaže njen izgled. Kako mnogobrojni fanovi smatraju, Elena je jedna od najatraktivnijih pevačica na estradnom nebu.

Helena Topalović, ćerka Milana Topalovića Topalka

Ćerka folk pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, neprestano privlači pažnju javnosti. Njen izgled ostavlja bez daha, a upravo zbog toga, ova lepotica na Instagramu broji preko 200.000 pratilaca.

Ivana Rajović, ćerka Bobana Rajovića

Predstavljamo vam Bobanovu stariju kćerku Ivanu, koja svojom ljepotom i zavidnom figurom privlači pažnju na društvenim mrežama i gde god da se pojavi. Bobanova mezimica ne voli da se eksponira u javnosti, ali zato je na društvenim mrežama i te kako zapažena.

Atina Tošić, ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića

Atina je starija kćerka pop dive Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića. Nije uopšte diskutabilno od koga je Atina mogla da nasledi nestvarnu lepotu. Iako je još uvek tinejdžerka, Atina izrasta u pravu lepoticu koja će možda čak i nadmašiti svoju majku.

Teodora Kunić, ćerka Suzane Mančić

Suzana Mančić bez sumnje je jedan od najvećih seks simbola bivše Jugoslavije, a dobre gene prenela je na svoju ćerku Teodoru Kunić. Ova zgodna brineta ne eksponira se previše u javnosti, ali gde god se pojavi, zbog svog perfektnog izgleda, privlači veliku pažnju.

Mia Bjelogrlić, ćerka Dragana Bjelogrlića

Proslavljeni glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić ne ističe svoj privatni život često, pa je javnosti malo poznato kako izgleda njegova ćerka Mia. Bjelina princeza izbegava da se ističe u javnosti, te živi poput većine vršnjakinja - voli da putuje, provodi vreme sa prijateljima i da se doteruje.

Anastasija Ražnatović, ćerka Cece Ražnatović

Ćerka najveće balkanske Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, od majke nije nasledila samo nestvarnu lepotu, već i raskošan talenat za pevanje. Anastasija je veoma mlada, ali je već dostigla ogromnu popularnost, a njene pesme omiljene su među mlađim generacijama.

U galeriji pogledajte kako izgledaju prelepe ćerke poznatih ličnosti:

Anđela Jovanović, ćerka Dragana Jovanovića i Branke Pujić

Ćerka proslavljenih glumaca, Anđela Jovanović, odlučila je da se takođe okuša u glumačkom poslu. Njeni roditelji su zasigurno ponosni na nju, što zbog uspeha koji je postigla, što zbog toga što je izrasla u pravu lepoticu. Anđela liči na majku Branku, a kako je njena majka prelepa dama, na fotografijama fotovo izgledaju kao dve sestre.

Zorana Šijan, ćerka Goce Božinovske

Zorana Šijan mlađa je ćerka folk pevačice Goce Božinovske koju je dobila u braku sa Zoranom Šijanom. Zorana nije poznata medijima, ali ono što je poznato jeste da Zorana izgleda perfektno.

Una Čolić, ćerka Zdravka Čolića

Una Čolić, ćerka legendarnog Zdravka Čolića, veoma je aktivna na društvenim mrežama, a u poslednje vreme svojom pojavom i objavama privlači veliku pažnju u javnosti, te neretko završi u medijima, što ranije nije bio slučaj.

Video: Vatrena Anastasija u nikad kraćem crvenom kobinezonu i vrtoglavo visokim štiklama!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ra

    22. novembar 2020 | 16:24

    Nisu ni cerke obicnih gradjana ruzne, samo su siromasne!

  • Vera

    22. novembar 2020 | 21:15

    Ćerka Mire Škorić je lepotica i obrazovana devojka. Nju ste slučajno ili namerno izostavili? Od ovih devojka kapa dole ćerkama Gagija Jovanović, Zdravka Čolića i Dragana Bjelogrlić,jer imaju svoje zanimanje i ličnost.Ostalo su starlete ili buduće starlete.

  • Saša

    23. novembar 2020 | 01:10

    Da su išle u dnevnicu ili radile 8 sati za bednu platu u Srbiji sigurno ne bi mogle da priušte operacije lepote ( usne , silikoni, itd...... Lepotom se probija...... ajde. Ima i lepih devojaka u nadnicama, bankama, buticima, .....ali njih niko nije probio . Zato nisu ni poznate. Jel ovde u Srbiji samo probijanjem lepotom uspeva ? Znanje , ma to nije bitno . Samo uspevaju starlete, i bizmismeni sto bi rekao moj pokojni deda. A kako su zaradili pare pošteno ili ne , to nije bitno za biznismene, politicare a država treba godinama , decenijama , vekovima ,da se obračuna sa mafijom. Da vidimo jel su to prazne priče ili ne koje su najavljene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA