"Šta uradi čoveku, ženo?" Andreana je toliko fotošopirala sliku da je i Laziću promenila lični opis

Očigledno je pevačica obradila selfi u nekom programu za ulepšavanje fotografija, ali je preterala

  • 4
Andreana Čekić Andreana Čekić, Foto: Nikola Tomić

Andreana Čekić i Darko Lazić gostovali su zajedno u jednoj emisiji, a spekulacije da više nisu u dobrim odnosima demantovali su selfijem iz studija.

Iako je njihovim zajedničkim fanovima milo što ih vide nasmejane i zagrljene, pa oni najverniji nisu videli ništa sporno na ovoj fotografiji, mnogima je za oko zapala količina Fotošopa.

Očigledno je pevačica obradila selfi u nekom programu za ulepšavanje fotografija, ali je preterala, pa je prilično promenila i lice folk pevača.

"Ajde sebi, ali zašto Darku ovoliko filtera?", "Zar ovo nije Darko Lazić?!", "Šta uradi čoveku, ženo?", "Pretera ga, Andreana", neki su od komentara.

Pogledajte fotošopiranu fotografiju, kao i one originalne, na kojima Lazić i Čekićeva nisu "obrađeni":

Ana Sević i afera "bacanje fotografija"

Andreana više ne razgovara sa kumom Anom Sević, a na pitanja o njoj i njihovom odnosu rekla je da je u njenom životu bilo "mnogo smeća".

- Neki od tih prijatelja su imali ključ od mog stana. Imala sam apsolutno poverenje, mislim da ni u koga nisam imala poverenje kao u te ljude. To ne samo da boli, nego te toliko šokira da počneš da preispituješ sebe deset godina unazad. Ulazili u stan dok sam bila u Americi i ja sam to dozvolila da provere da li je sve OK, jer sam dugo bila odsutna… Ali sam doživela da su bacili slike moje i Markove, meni to ne bi na pamet palo!

Pevačica koja je bila miljenica kolega sad ne priča sa pola estrade i ne zna se koji je skandal veći

Nisam Anu pitala što je bacila moje slike. Ništa… Bila sam u emotivnom rastrojstvu i jako umorna. Imala sam samo dan da se spremim. Doduše, sa Anom nisam nikad imala te neke najprivatnije teme. Čak i kada su ona i Darko počeli da se razilaze, ja sam to saznala među poslednjima - rekla je Čekićeva nedavno na temu njihovog odnosa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA