Dušica napustila bolnicu samo 15 sati posle ugradnje silikona: "Nisu male, imam dve nove cimerke"

- Stvarno nije ništa strašno, ja sam to htela da uradim - rekla je voditeljka Zadruge

  • 27
Dušica Jakovljević

Dušica Jakovljević, Foto: ATA Images

Voditeljka Dušica Jakovljević izašla je iz privatne bolnice u kojoj je juče, 23. novembra, imala operaciju ugradnje silikona u grudi.

Iako mnoge žene nakon takvog zahvata ostanu u bolnici nekoliko dana, ona je 15 sati nakon iste napustila kliniku i to - nasmejana.

- Na šta ličim?! (smeh) - našalila se po izlasku.

- Ni malo mi nije bila frka... Anesteziolog je fantastičan, kao i žena koja sprema za operaciju. Krenula je da sklapa neke rime i ja sam utonula u narkozu tako što sam rimovala nešto, toga se sećam i više se ne sećam ničega. (smeh) Cimerka, koja se zove Milena, mi je rekla da sam udarala nogama kad sam se pobudila, toga se ne sećam i onda sam pitala sve vreme "gde je Milena, gde je Milena?", jer je ona bila uplašena i svako buđenje sam brinula da li je njoj završena operacija i kako je ona prošla. Sad moram ja malo da se smirim, jer ja sad mislim da mogu sve. Meni je važno da mi kažu šta smem, šta ne smem. Bilo mi je kul - rekla je Dušica.

- Proces oporavka traje oko dva meseca, tako nešto. Ne smem da držim ruke na stranu, ne smem da podižem ništa, uspela sam sama da stavim sočiva, da se umijem... Stvarno nije ništa strašno, ja sam to htela da uradim - dodala je okupljenim medijima.

- Mnogo sam srećnija, nije da ne boli i više razmišljam da ne uradim nešto pogrešno, da ne zeznem nešto ja. Jako sam srećna jer sam mnogo dobro to podnela, stavila sam na pozadinu ovo - šta će meni superheroji, ja sam sebi super cura. Tako je i ispalo. Baš se osećam nekako kao supergirl, mislim da je to najbitnije, samopouzdanje - objasnila je nasmejana voditeljka.

Na temu veličine grudi našalila se:

- Nisu male, imam dve nove cimerke. (smeh) Sve je super, više mi je bilo da mami kažem da je sve ok, da ne boli. Imala sam adrenalin, neizdrž da izađem što pre.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa.Bg

    24. novembar 2020 | 10:43

    Nekad se krilo ako stavis silikone, a danas zoves i obavestavas novinare kad izlazis iz bolnice 🤦🏻‍♂️

  • Viki

    24. novembar 2020 | 11:06

    Pored svih losih stvari sto nam se dogadjaju, ljudi umiru svaki dan ona prica o grudima 🤦‍♀️i nazalost to je danas glavna vest na svim portalima 🤦‍♀️🤦‍♀️

  • Max

    24. novembar 2020 | 11:23

    Postoji ono u psihologiji, kad iz kompleksa nize vrednosti predjes u kompleks vise vrednosti. Kao neka vrsta odbrambenog mehanizma

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA