Sanja Vučić javno progovorila o svom bivšem dečku i njegovom ulasku u Zadrugu

Članica grupe "Hurricane" bila je jasna u svom izlaganju

  • 5
Sloba Radanovic

Nikola Đorđević, Sanja Vučić Foto: ATA Images

Sanja Vučić, članica grupe "Hurricane", okončala je svoju vezu sa Nikolom Đorđevićem. Takođe, pisalo se da ovaj momak navodno ulazi u "Zadrugu 4".

Budući da je ta vest privukla pažnju javnosti, voditelj Ognjen Amidžić ju je u emisiji "Amidži šou" pitao da ovo prokomentariše.

Sanja je bila kratka u svom izlaganju.

- Sve što sam imala da kažem u vezi našeg odnosa, naše veze i raskida, ja sam sve lepo objavila na Instagram profilu. To su preneli svi portali, sve novine, tako da ne bih previše oko toga. On je momak svoj, bre, slobodan, može da radi šta želi - rekla je Sanja.

Pogledajte snimak:

Podsetimo, Sanja je u vezi svog raskida napisala sledeće:

U poslednjih mesec dana bili smo u medijskoj pauzi i nisam se oglašavala i odgovarala na pitanja koja mi postavljate već duže vreme. Pitate me često zbog čega sam obrisala slike sa već sada bivšim dečkom sa Instagrama. Mi već dva meseca nismo zajedno, nismo u kontaktu i fokusiram se isključivo na sebe, svoj rad i posao, ništa van toga me ne zanima - istakla je Sanja.

Naglasila bih da je do prekida došlo isključivo zbog prezasićenja i neslaganja u karakteru i obavezama. Nikakvi spoljni faktori nisu uticali na to. Sada ću se oglasiti na tu temu i stavljam tačku na to, hvala - dodala je.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uh

    25. novembar 2020 | 10:53

    Kako mrzim ove "MUSKARCINE" poput Ivana Marinkovica i ovog malog sto ulaze u rijaliti programe preko bivsih devojaka/zena.. Realno pacenici

  • Ivan

    25. novembar 2020 | 08:44

    Decko joj nosi pederusu. Mislim da je to razlog raskida

  • montenegringo

    25. novembar 2020 | 10:16

    Druze zasto pederusa???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA