≫ 

Ženi zaraženoj koronom u glavi odzvanja Brenin hit "Uske pantalone", a za zvezdu ima neobičnu molbu

Svaku noć i veći deo dana, meni se u glavi vrzma Vaša pesma "Uske pantalone". Sve je to super dok ne dođe onaj deo sa poljupcima - napisala je Breni žena

  • 4
Goran Vesić, Lepa Brena, skupština grada Lepa Brena, Foto: Skupština Grada

Folk zvezda Lepa Brena objavila je fotografiju od pre 33. godine, a u komentarima dobila je neobičnu molbu od žene koja je zaražena korona virusom.

Žena, pozitivna na Kovid-19, u komentarima pitala je Brenu da joj pomogne, jer noćima ne može da spava zato što joj u glavi odzvanja njena pesma "Uske pantalone".

- Poštovana Breno, imam jednu molbu za Vas. Ležim kod kuće i lečim se od kovida 19. Imam veliki problem, Naime, svaku noć i veći deo dana, meni se u glavi vrzma Vaša pesma "Uske pantalone". Sve je to super dok ne dođe onaj deo sa poljupcima, tzv. cmoktanjem - napisala je žena i dodala:

- E, to mi u mozak udara. Ako biste ikako mogli da mi pomognete da promenim pesmu, jako bih Vam bila zahvalna, Nije zezanje, stvarno ne mogu da spavam, celu noć mi zvoni u glavi od "Uskih pantalona".

Naime, radi se o refrenu, kada Brena nekoliko puta izgovara: "U-u-u-u" i šalje poljubac, a zbog ovog dela žena koja joj se obratila za pomoć ne može da spava.

Pevačica je na svom Instagram profilu podelila fotografiju iz Zagreba, iz 1988. godine, što je oduševilo njene fanove, ali hit molba pomenute žene nasmejala sve.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Video: Romantični ples i poljubac Brene i Bobe za pevačicin jubilej

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SetFun

    27. novembar 2020 | 12:43

    Auuu,sta je bre ovo ljudi.Kad sam bio bolestan od korone i valjda mi napravila haos u mozgu ista pesma mi se zabila u mozak! A ja slusam rok uglavnom.Pocinjem da mislim da su one 5G mreza teorije u pravu lol.Koji trip.

  • Ranka

    27. novembar 2020 | 15:00

    Jel se ovo neko sprda 😂😂😂😂

  • Rr

    27. novembar 2020 | 21:29

    Pijem da je zaboravim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA