≫ 

Uhvaćeni na delu: Đorđe David gleda u Karleušine gole grudi, a Marija u njenu bombastičnu zadnjicu

Jelena svojim izgledom privlači pažnju, ali i poglede svojih kolega

  • 22
Jelena Karleuša, Zvezde Granda Jelena Karleuša, Foto: Nikola Tomić

Pop zvezda Jelena Karleuša (42) svojim provokativnim stajlinzima na snimanju emisje "Zvezde Granda" nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a zbog njenog seksi izgleda nije lako ni članovima žirija, kojima je "pred očima".

Dok muzičar Đorđe David, namerno ili ne, gleda u Jelenin dekolte, Marija Šerifović nije mogla da ne pogleda u Karleušinu golu guzu u neobičnoj kreaciji.

Naime, Karleuša je na svom Instagram profllu podelila fotografiju iz emisije, od pre mesec dana, kada je na sebi imala srebrnu haljinu sa dubokim dekolteom ispod koje nije imala brus.

Jelenin kolega iz žirija pogledao je u njen dekolte, što je zabeležila kamera, a pevačica objavila uz emotikon koji plače od smeha. Međutim, nije Đorđe jedini.

U emsiji koja će se emitovati ove subote, 28. novembra, Jelena je u farmerkama koje preko zadnjice imaju samo tračice, tako da je Jelenina guza više otkrivena, nego pokrivena.

U najavi za pomenuti emisju takmičarka je prišla da se pozdravi sa Jelenom, a onda je ona Mariji okrenula golu zadnjicu, ni na metar razdaljine, ali je između njih bio pleksiglas, zbog poštovanja propisanih epidemioloških mera.

- Vidi ti moj život... Jaoo - rekla je Marija, a kada je shvatila o čemu je reč Karleuša je prasnula u smeh.

Video: Karleuša usred prodavnice krišom snimala ćerku dok se snimala za TikTok, pa prasnula u smeh

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ,Zis

    27. novembar 2020 | 13:00

    Ovo je tako nekulturno i neukusno da je glupo i komentarisati,ti si zeno u ziriju a tako se oblacis ,zamisli kada bi studenti dosli da polazu ispit a profesorka gologuza ,upropastili ste jednu divnu emisiju sa pojavljivanjem Karleuse napravili ste sprdacinu id jednog divnog takmicenja .

  • Eki

    27. novembar 2020 | 15:52

    Ovo je sramno ,jadno i bedno,nije ona kriva ,kriv je onaj ko je pustio ovako gologuzu u studio .Ovo je nekada bila jedna od boljih emisija ,samim dolaskom Karleuse u ziri mnogo ljudi je prestalo ovo da gleda ,mislim za Srbiju .Znate li vi sta znaci ziri? To treba da budu najbolji strucnjaci u ovom fahu koji trebaju da ocene ovu decu da im ukazu na greske da bi bili bolji ,a sta njih da nauci Karleusa sta? Da se slikaju gole po kucama i kace slike po drustvenim mrezama .

  • ✍️

    27. novembar 2020 | 15:34

    Mnogi ne gledsju zg zbog JK

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA