Seksi Uraganka se oglasila nakon Nadeždinih tvrdnji da se nabacivala Tomi: "Ne znam ko su oni"

Nadežda je istakla da se Ivana nabacivala Tomi, ali da ju je on odbio

  • 9
Ivana Nikolić, Toma Panić, Nadežda Biljić

Foto: ATA Images, Nikola Tomić, Marko Jovanović

Ivana Nikolić, članica grupe "Hurricane", oglasila se nakon što je Nadežda Biljić javno iznela da se Ivana navodno nabacivala manekenu Tomi Paniću.

Nadežda je na Instagram profilu objavila stori u kom tvrdi da se članica grupe "Hurricane" nabacivala njenom nevenčanom suprugu, ali da ju je on, kako je napisala, odbio.

A devojka koja mu se nabacivala u klubu i kako on kaže da je odje*ao je Ivana Nikolić iz Hurricane-a - napisala je Nadežda.

Seksi Uraganka je istakla da pojma nema o čemu Biljićeva priča, kao i da ne zna ko su Nadežda i Toma i da za njih nikada nije čula.

- Pojma nemam o čemu se ovde radi, niti znam ko je Nadežda, niti znam ko je Toma! Ja u taj klub idem isključivo da pevam i to je to - rekla je ona za "Informer" i dodala:

- Ono što ja od kluba vidim to je bina i bekstejdž gde budem sa svojom ekipom i PR timom, tako da se ne bih uplitala u tu izmišljotinu. Previše posla u životu imam da bih se bavila osobama za koje zaista nikad čula nisam.

Podsetimo, Nadežda je nedavno u ispovesti za Telegraf.rs ispričala da ju je Toma tukao, kao i druge trenutke koje je prošla sa Tomom.

Video: Seksi Uraganke žele da glume sa Baćom u Južnom vetru!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA