≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Maca Diskrecija pokazala koliko je zaradila za 30 dana na "sajtu za fanove": Cifra je sumanuta!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Starleta objavljuje svoje provokativne slike i snimke, a za to dobija novac

  • 20
maca diskrecija

Maca Dikrecija, Foto: Marko Jovanović

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, pohvalila se mesečnom zaradom na jednom "sajtu za fanove", a od cifre zavrteće vam se u glavi.

Naime, Maca kao i još neke poznate ličnosti  na našoj javnoj sceni, ima profil na sajtu za odrasle, gde objavljuje svoje eksplicitne fotografije i snimke.

Za praćenje profila naplaćuje se mesečna pretplata, a Maca je za samo mesec dana zaradila 9.187 dolara, što je oko 7.663 evra.

Na ovoj platformi profil ima i Ljuba Pantović koja nam je ranije ispričala na koji način zarađuje novac i kako platforma funkcioniše.

- OnlyFans je stranica na kojoj možete otvoriti profil posvećen ljudima koji vas vole i prate, samo ime kaže. Možete imati free account (profil bez pretplate) ili profil na kom je mesečna pretplata, to je već vaš izbor. Po meni je vrhunska ideja, jer možete odvojiti od društvenih mreža ljude koji vole da vam pišu, dele komplimente i generalno postavljaju pitanja - rekla nam je ranije Ljuba.

-  Na ljudima je apsolutni izbor, da li će naplaćivati svaku sliku, poruku ili pretplatu. Ja imam free account gde je slobodan pristup sadržaju, ali se ne mogu pisati poruke - kazala nam je Pantovićeva.

Video: Bio sam sa američkom Macom Diskrecijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbin

    1. decembar 2020 | 16:42

    Ljudi koji ovo placaju su stvarno posebna sorta

  • Ika

    1. decembar 2020 | 17:03

    Da nije tuzno bilo bi smesno..

  • Dole

    1. decembar 2020 | 18:04

    Maco pohvali se koliko si uplatila za ovu devojcicu sto skupljamo pare i sve cemo ti se klanjati. A ne ovako sto ti radis, samo navlacis mrznju na sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA