"Ja sam dete sa ulice i takve stvari nisam mogao da izbegnem": Ovako je Džej pričao o porocima

- Nikad nisam krio da sam probao belo. Zbog toga mi je život i bio ugrožen - pričao je svojevremeno Džej

  • 3
Džej Ramadanovski Džej Ramadanovski Foto: ATA Images

Jedan od najpopularnijih pevača domaće muzičke scene Džej Ramadanovski preminuo je u 57. godini života. Tokom dana ekipa Hitne pomoći intervenisala je u pevačevom porodičnom domu, gde su ga reanimirali.

Nažalost, reanimacija nije uspela.

Džej Ramadanovski je tokom svog života privlačio pažnju javnosti. Kako zbog svog bogatog muzičkog opusa, tako i zbog problema sa porocima.

Džej je konzumirao i cigarete i alkohol, ali je muku mučio sa drogom.

- Pazi, ja sam odrastao na asfaltu, sve i da sam hteo, takve stvari nisam mogao da izbegnem, ali heroin nikada nisam uzeo. I ta priča oko droge, sve je to prenapumpano! Pa to bre mnogo košta, ko može to sebi da priušti svaki dan, samo neki milioneri po belom svetu - rekao je Džej svojevremeno u priči za "Kurir".

Pre dve godine, u interjuu za "Kurir", rekao da je batalio poroke, a narkoticima je pričao sve najgore.

- Ja sam dete sa ulice i takve stvari nisam mogao da izbegnem. Ono najgore - heroin, nikad nisam pipnuo, ali sam probao druge stvarčice. Čujem sad te se ovaj drogira, te onaj. Pa toga je oduvek bilo. Nikad nisam krio da sam probao belo. Zbog toga mi je život i bio ugrožen. To je najveće zlo. Nikome to ne bih preporučio. Mladi treba da povedu računa, ne treba da uzimaju te budalaštine. I alkohol sam smanjio. Preterivao sam u piću. Pio sam ko smuk. Ponese te društvo, atmosfera. Čika Džeki ima mnogo iskustva i zato kažem - pevajte, veselite se, birajte ljubav, manite se poroka. To nikome dobro nije donelo, pa ni meni - rekao je Džej.

Takođe, tada je rekao da završio i sa kockanjem.

-  I ta priča je završena. Vratio sam sve kockarske dugove i sad bacim poneku kartu iz dosade. E, to je najveća bolest koja postoji. Kad to uspeš da rešiš, onda si uradio pravu stvar. Ponekad uplatim neki sportski tiket i to je to. Ne idem više po kazinima, ne lupam po aparatima, stvarno sam mnogo prokockao, ali to je sada moja prošlost - naveo je Džej 2018. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    6. decembar 2020 | 16:32

    Čekaj nas po svemu sudeći svi ćemo brzo kod Gospoda gde ima početak ali kraja nema...BOG TI DAO CARSTVO NEBESKO

  • Komsinica Cica

    6. decembar 2020 | 16:29

    Nedelja, i svi ste tu A mene s' vama nema Daleko negde sam Na put bez povratka Vas sin se sada sprema. Pocivaj u miru Dzej. 😪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA