≫ 

Žestok okršaj Goce i Anđela: "Takvu si hteo, da bude lepša i pametnija od Teodore!"

- Videla sam da si ti našao devojku, pa sam srećna - rekla je Džehva

  • 3
Teodora Džehverovič majka Anđelo Printskrin/Youtube/Zadruga Official, Foto: ATA Images

Majka Teodore Džehverović, Gordana ušla je danas na velepno imanje u Šimanovcima i odmah se obratila bivšem dečku njene ćerke, Anđelu Rankoviću i prokomentarisala njegovu vezu sa Sanjom Stanković.

"Kako ste?", upitao je Anđelo Džehvu. Goca je par puta prokomentarisala da je srećna što joj je bivši zet našao devojku.

- Ja sam super, videla sam da si ti našao devojku, pa sam srećna - rekla je Džehva.

- Pa moram i ja - rekao je Anđelo.

- On je takvu hteo, da bude zgodnija, lepša, pametnija od Teodore. Treba da podržavate to. Našao si lepšu i zgodniju od bivše - rekla je kroz osmeh Džehva.

Anđelo i Gordana su nastavili da razgovaraju za crnim stolom o njegovoj vezi sa njenom ćekom Teodorom. Goca je zamerila Anđelu način koji je rekao nešto za tu vezu.

- Ja sam rekao da smo pro*išali krv, jer smo dali sve za tu vezu. Ja sam rekao da neću da dozvolim da neko vređa mene i nju i ono za sta smo se mi borili. - rekao je Anđelo.

- Nije to tako zvučalo kada si rekao. Rekao si da si pi*ao krv zbog te veze. Trebalo je da kažeš tako da ste se voleli - rekla je Goca.

- Jesmo voleli smo se, i sve to što je bilo. To je na nama - rekao je Anđelo.

- Vi to rešite, a ti treba da budeš srećan i znaš šta ja mislim o tebi i znaš da sam bila za tu vezu -rekla je Goca i otišla sa imanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja

    15. decembar 2020 | 17:00

    Sere Goca !!!

  • Bobi

    15. decembar 2020 | 19:45

    Sta nju briga sa kim je Andjelo

  • Bonita

    15. decembar 2020 | 17:40

    E da, u januaru bio na slavi kod njih i onda u bioskopu sa Sanjom. A Sanjica se pravi fina i pravda se, Teodora joj nije drugarica. Dno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA