Oglasila se zanosna plavuša iz Džejevog spota za čuvenu pesmu "Sunce ljubavi": I danas je prelepa!

"Bio je zanimljiv, komičan, voleo je da se šali, ali dok se snima vrlo odgovoran i zahtevan", kazala je ova lepa žena

  • 5
Džej Ramadanovski Džej Ramadanovski, Foto: ATA images

Džej Ramadanovski iza sebe je ostavio brojne hitove, a jedna od njegovih najslušanijih pesama svakako je "Sunce ljubavi".

U spotu za omenutu pesmu pojavila se i plavokosa lepotica Nataša Nađa Vojinović koju je vest o pevačevoj smrti veoma pogodila. Nađa je rođena u Beogradu, ali trenutno živi i radi u Bjeloj.

- To je bilo 1994. godine, sada zvuči daleko, a kao da je juče bilo. Sećam se tog dana kad me jedna modna agencija pozvala na kasting. Mladost sa sobom nosi bunt, ponos, strah… Želja da uspem savladala je strah da li ću odgovoriti zahtevima režisera. Konkurencija je bila velika, a moja očekivanja još veća. I ostvarilo mi se - ispričala je ona o tome kako je došlo do toga da se pojavi u Džejevom spotu.

Ona se prisetila i toga kako je izgledala saradnja sa njim.

- Bio je zanimljiv, komičan, voleo je da se šali, ali dok se snima vrlo odgovoran i zahtevan. To je za mene bila odlična saradnja. I honorar je, za te devedesete, bio dobar - istakla je Nađa za Portalnovi.me.

Nakon ovoga lepa plavuša se pojavila u još nekoliko spotova, a najponosnija je na učešće na izboru za "Miss YU", gde je osvojila titulu "Mis šarma".

Kako je istakla za pomenuti medij, danas je u potpunosti fokusirana na sedmogodišnjeg sina, a svojevremeno je bila i zaštitno lice jedne lokalne televizije u Herceg Novom.

Video: Dva puta sam sa Džejem pričao o promeni vere, rekao mi je da bi voleo da se krsti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fili

    16. decembar 2020 | 16:27

    Vreme je da se završi sa ovom sapunicom.

  • Gordana

    17. decembar 2020 | 02:08

    On je deo naseg zivota. Uz njegove pesme smo plakali voleli i patili. A i on sam kao pojava i ona boja glasa je sva ta emocija. Mogli smo ga samo gledati i to osetiti. Pa malo li je. Sa njim je otisao i deo nas. Car je Djej. Zato nas srce boli . Nadam se da je znao koliko je voljen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA