≫ 

Srđan Predojević se vraća na male ekrane! Voditelj od 1. januara ponovo na Pinku

Ovim povodom pozvali smo Srđana, ali nam je ljubazno rekao da "ne bi ništa komentarisao"

  • 26
Srđan Predojević

Srđan Predojević, Foto: ATA Images

Srđan Predojević (49) vraća se na televiziju Pink, nakon skoro tri godine, koliko ima otkako je sa Jovanom Joksimović napustio istu i prešao na TV Prva.

Kako saznajemo, Predojević zvanično počinje da radi 1. januara.

Ovoga puta neće voditi Jutarnji program, koji je na različitim televizijskim kanalima radio godinama unazad, već će imati svoju autorsku emisiju.

Ovim povodom pozvali smo Srđana, ali nam je ljubazno rekao da "ne bi ništa komentarisao".

Podsetimo, Jovana i Srđan nedavno su prestali da rade na Prvoj televiziji.

Kako nam je Srđan potvrdio u jednom razgovoru, on nije odustao od tužbe protiv ove kuće, dok je Jovana u intervjuu za Story potvrdila da su se sporazumno rastali.

Nemam nikakvu emociju prema svemu tome, niti mislim da mi se nešto loše desilo. Držala sam se nekih svojih principa, držaću ih se i dalje, a promena posla je nešto što sam u životu navikla. Uostalom, ostati na jednom mestu čitavog profesionalnog života verovatno je najgora moguća stvar koju možete da uradite u svojoj karijeri. To bi značilo da ste unapred odustali od svakog izazova i napretka - rekla je Jovana.

- Ne žalim, niti sam i trenutak žalila. Toj televiziji sam dala izuzetan Jutarnji program, vrlo sam zadovoljna kvalitetom koji smo dostigli, nemam čega da se stidim, naprotiv, ponosim se time što sam uradila i to je jedino na kraju što ću pamtiti - navela je Jovana, koja je obrazložila zašto je odustala od tužbe protiv odgovornih sa "Prve".

- Zbog svega što sam već rekla. To bi bilo kao da patim za starim nameštajem, bavim se njegovom sudbinom, iako ga više nikada neću koristiti. Došla sam u novu kuću, moju kuću i ona mi je prioritet. Prašinom na starudiji neka se bave drugim - rekla je Jovana.

Na pitanje u kakvom je odnosu sa Srđanom Predojevićem, rekla je sledeće:

Znam da su ljudi željni skandaloznih vesti, ali ni Srđan ni ja nismo takva vest, niti imamo želju. I posle toliko godina, tokom kojih smo često provodili zajedno više vremena nego s porodicama, ne postoji ništa drugo što bi moglo sve da izbriše i stvori bilo kakav sukob. Mi smo životni prijatelji i to ćemo svakako ostati.

Video: Srđan krišom snimao Jovanu dok se dopisivala, njena reakcija je potpuni hit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoks

    17. decembar 2020 | 14:53

    Ja bi ga stavio prvih 6 meseci da stažira kao kafe kuvarica pa zatim da radi na kopir aparatu a za koju godinu bi videli šta sa njim,tako se radi sa pobeguljama.

  • Sveto

    17. decembar 2020 | 14:14

    Dok je je.ao Jovanu bili su zajedno, Zeljko ih je uhvatio i saradnja se zavrsila.

  • Eric

    17. decembar 2020 | 14:44

    znači sad bi trebalo mirno da spavamo klasičan Indijanac koji gleda samo svoje interese A što se znanja tiče vrlo vrlo vrlo tanak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA