≫ 

Advokat Zorana Marjanovića za svedoke predložio Sandru Afriku i Indi: Evo šta su pričale o paru

Kako su objasnili, pomenute pevačice su gostovale u nekim emisijama gde su govorile da znaju Jelenu i Zorana, i da znaju kako im je "brak bio divan"

  • 12
Zoran Marjanović, Sandra Afrika, Indira Aradinović Indi Foto: Nikola Tomić

U Višem sudu u Beogradu danas je, u četvrtak 17. decembra, nastavljeno suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči.

Na ročištu je Zoranov advokat Veljko Delibašić predložio da se kao svedoci u pozovu pevačice Sandra Afrika i Indi, kao i karatista Ivan Todorov, koji je sa još trojicom momaka bio na nasipu u trenutku događaja.

Kako su objasnili, pomenute pevačice su gostovale u nekim emisijama gde su govorile da znaju Jelenu i Zorana, i da znaju kako im je "brak bio divan".

Tužilac je rekao da se ne slaže sa tim.

Čeka se odluka sudije.

Šta je Afrika pričala o Jeleni i Zoranu

Pevačica je sredinom novembra prvi put progovorila o poznanstvu sa pokojnom Jelenom i njenim suprugom.

Sa Marjanovićima smo se porodično družili godinama. Išli smo i na zajednička letovanja, baš smo lepo funkcionisali. Znam i Zoranovu prvu ženu, kao i pokojnu Jecu - rekla je Sandra za Hit, te je opisala odnos Jelene i Zorana:

Ona je bila divna osoba. Zoran ju je gledao kao malo vode na dlanu. Nikada se nisu svađali, bar pred nama, a stvarno smo bili bliski. Kod Jece i Zorana sam bila na svadbi. Bili su i na mom brodu, nisam htela to nikom da pričam do sada... Nisam želela da me zovu i zapitkuju o njima.

Sandra je tada istakla i da joj je Zoran Marjanović pomogao na početku karijere.

Prvi je u meni prepoznao talenat za muziku. Nudio mi je "Bato, bre" besplatno. Meni je ta pesma bila očajna. Sve mi je to bilo bez veze, pa sam mu rekla da ću doći sutra. To sutra se tek desilo za godinu i po! U međuvremenu je Indi izbacila pesmu "Bato, bre", a Tanja Savić pesmu "Zlatnik", koju mi je Zoran takođe nudio. On je tada bio veoma popularan. Pevači su stajali ispred njegove kuće da ih primi i da im uradi pesmu - rekla je Sandra Afrika i istakla da je Zoran Marjanović zaslužan to što ju je povezao sa Marinom Tucaković.

- Marini smo unapred poslali novac, a sastanak nam je zakazala za mesec i po. Tada je tako funkcionisalo, nije svako mogao da dođe kod Marine i da mu ona napiše pesmu. Sa njom sam od tada mnogo dobra, volim je i poštujem. Kod nje sam sedela sat vremena. Gledala je u mene, nije progovarala, a meni je bilo neprijatno. Zoki joj je tad ispričao kakvu pesmu da mi napravi i za mesec dana snimila sam "Afriku". Zoran je napisao melodiju, a Jelena Marjanović mi je pevala prateće vokale! Ma ja Jelenu i Zorana znam bolje nego bilo ko na estradi - zaključila je pevačica.

Šta je Indi pričala o Marjanovićima

Indi se u nekoliko navrata oglašava na temu Jelene i Zorana.

- Kad sam se ja pojavila u Jutarnjem programu TV Pink i pričala o Jeleni ona je u tom trenutku bila brutalno ubijena, sad se ohladila u grobu i treba da je pustimo da se hladi. Istinu zna samo Bog, a mi možemo samo da nagađamo. Uvek volim da kažem nešto konkretno i direktno, a ne nešto što je u vazduhu. Nikad se nisam bavila tim slučajem, ali sam u trenutku kad je Jelena ubijena bila tu da prokomentarišem čitav slučaj. Kada se desi takvo ubistvo ne možeš da ostaneš ravnodušan i da ne kažeš baš ništa. Malo je nezahvalno - rekla je Indi pre 3 godine i dodala da ona ne želi da bude deo toga dok se slučaj ne reši, ali da će tada otkriti sve što zna.

- Ja ne želim da budem deo toga dok se sve ne reši. Kad se sve bude rešilo, ja ću da kažem nekoliko stvari koje ja znam, a do tada zaista za tim nema potrebe - rekla je pevačica tada za Pink.rs.

Zoranova majka Zorica svojevremeno je za Srpski telegraf izjavila da je Indi navodno bila zaljubljena u Zorana.

Naime, Zorica je tada na pitanje da li su se Jelena i Zoran svađali, rekla da jesu i da je to normalno.

- Koji bračni par se ne svađa? Pa svi se svađaju! Svađali su se. To je normalno. Ali ako su se nekad posvađali, da li je to dokaz da je on ubio - postavljala je pitanja i sama na njih odgovorala.

Kao najčešći razlog svađa Zorica je tada navela Indi.

- Svađali su se, na primer, zbog Indi. Za tu pevačicu je Zoran napravio pesmu "Bato, bre" i ona je bila izuzetno ljubomorna na Jelenu. Indi je bila ludo zaljubljena u Zorana. Svađali su se jednom i u studiju. Zašto nju ne ispitate, ona sigurno zna ko bi mogao da naudi mojoj snaji i zbog čega - tvrdila je Zorica Marjanović u policiji,  preneo je u junu 2016. Srpski telegraf.

Video: Rekonstrukcija ubistva Jelene Marjanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    17. decembar 2020 | 14:48

    Ovaj sulavi bi mi propevao na uši ,zavlači sve fino, pravi se cas blesav čas pametan,a nezna ko mu je ubio ženu na 100 metara od njega, setio bi se kako je vreme bilo pre dvaes godine u podne..

  • Mira

    17. decembar 2020 | 15:51

    Odkud sad Afrika i Indi. Njih rteba osuditi za ono sto pricaju neprovereno, pa oni se nisu svadjali i tukli pred goste. Komsiluk i frizerka i familija su znali njeni zivot i da se zna da je Jelena zbog maltretiranja i teskog zivota htela da ga ostavi ali nije smela jer bi je ubio a to se i desilo.

  • Boba

    17. decembar 2020 | 15:31

    Ovo je toliko smeno postalo da je to cudo jedno . Gde su ne bile pre da svedoce sada su podgovorene i potplacene da brane. Zna se da su imali probleme u braku i tacka, samo sto ona nije smela da ga ostavi jer bi je ubio to se i dogodilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA