Nadežda Biljić uputila snažnu poruku Tijani Milentijević nakon što je dečka prijavila policiji

Tijana je tvrdila u policiji da je momak sa kojim je bila u vezi nasrnuo na nju

  • 6
Tijana Milentijević, Nadežda Biljić Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Tijana Milentijević, poznatija kao "žena od sultana", kako joj se zove pesma, navodno je prijavila policiji da je fizički napadnuta od strane momka M.K. sa kojim je bila u vezi, nakon čega joj je Nadežda Biljić uputila snažnu poruku.

Okršaj se navodno dogodio u jutarnjim časovim kada je M.K., kako je Tijana tvrdila u policiji, nasrnuo na nju.

Danas u 12:05 Tijana Milentijević prijavila je policiji da je pretučena od strane dečka, sa kojim je bila u vezi, u njenom stanu na Voždovcu. Na mesto gde se to desilo policija je došla na njenu prijavu u stan. Tijana je izjavila da je njen momak prepodne u vidno alkoholisanom stanju udario šakom u lice i polio je hladnim tušem. Nije imala vidljivih povreda, ali je otišla u Urgentni centar - rekao je izvor.

Nakon toga policija je obavila razgovor sa njenim momkom koji je je izjavio da je udario šamar devojci, ali da nije jako i da ga je Tijana ogrebala po telu i ujela - zaključio je izvor iz policije.

Nako što se saznalo šta se Tijani desilo,  Nadežda, koja tvrdi da je od Tome Panića pretrpela fizičko nasilje, oglasila se na svom Instagram profilu i mlađoj koleginici uputila podršku.

- Podrška za moju Tijanu Milentijević! Drži se, jaka si ti žena. Šaljem ti puno ljubavi - napisala je Nadežda na svom Instagram storiju.

Podsetimo, nedavno se pričalo o tome kako je navodno izvesni Tijanin bivši momak napravio haos na njenom nastupu. Do incidenta je došlo kada je fan prišao Tijani kako bi se slikao sa njom, što se njenom bivšem nije dopalo, pa je došlo do koškanja.

Video: Šta je sve Žena od sultana popravljala na svom telu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA