≫ 

"Želim mu 17.000 €, neka troši!" Poznati o izjavi Miroslava Ilića da mu za život treba 3.000 mesečno

- Ti imaš restoran, druže, imaš šta da jedeš - kazao je Amidžić Lazetiću

  • 50
AmiG Show, Miroslav Ilić Printskrin: Youtube/AmiG Show, Foto: Nikola Tomić

Gosti emisije Amidži šou upitani su da prokomentarišu izjavu Miroslava Ilića da mu je mesečno za život dovoljno 3.000 evra.

- Meni na ćerku ode 2.000, a meni to što ostane. Ja stajem u tih 1.000. Malo sadim, kuvam... (smeh) - rekla je Kaja.

- Ako pitaš mene, dovoljno je i manje. Ako pitaš moju ženu, mnogo više. Tako da, nema kraja, ovo što priča Kaja nije istina - rekao je Nikola Lazetić.

- Ti imaš restoran, druže, imaš šta da jedeš - kazao mu je Amidžić.

- To jeste... - rekao je Lazetić.

- Neka živi neko i od hiljadu, pet, tri... Mene to stvarno ne zanima, ne ulazim u to od koliko ko para živi. Ja mu želim da živi mesečno od pet, deset, 17 hiljada neka troši! - kazala je Bekuta.

Marija Šerifović nije prokomentarisala Ilićeve izjave.

Šta je Miroslav rekao

- Ne volim ja da se hvalim tim stvarima. Uvek sam prezirao priče o avionima, kamionima, jahtama i tim takvim stvarima. Normalno je da ćeš imati ako to voliš, radiš i zaradiš. Smatram da niko ne treba da ulazi u tuđe imovinsko stanje - kazao je Miroslav i nastavio:

- Za sve ove godine jesam radio i zaradio. Koliko god da nam daš, uvek nam je malo. Za moje potrebe dovoljno je oko 3.000 evra mesečno i da ne misliš na zimu. Dok platiš ovo, platiš ono, kupiš ovo, kupiš ono, ostane ti za pristojan život - rekao je pevač za Nova.rs.

Đanijeva Slađa: "Nama 3.000 treba samo za račune"

- Šta će njemu (Miroslavu) više kad je jednom nogom u grobu... Ma kakvi 3.000 evra, jedino ako se greje na Smederevac na drva. Meni toliko samo za račune treba. Na račune najviše trošimo, jer sad nigde ne idemo, 10.000 evra minimum. Četiri stana, pa za sve računi, infostan, struja... Onda plate, firma, doprinosi... Troškovi su nam ogromni - rekla je Slađa za Telegraf Jetset.

Video: Đani na slavlju za 10 sekundi zaradio 1.200 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krkan

    23. decembar 2020 | 11:37

    Moja baba i ja zivimo od nekih nepunih 56.000 din nasih penzija i ne zalim se. Sta li radi sa 3000 evra mesecno, ispada da trosi 100 evra dnevno, ovakvi su stetni za ekologiju zemlje ako sve te pare propuste kroz probavni trakt mozete da zamislite koliko zagadjenja za planetu naprave.

  • Bata

    23. decembar 2020 | 12:34

    Pa za normalan zivot porodici treba bar 2000. Samo mi smo zaboravili sta je normalan zivot, navikli smo da prezivljavamo, a to nije zivot

  • Vlajko

    23. decembar 2020 | 11:24

    Ma dolazi vreme ima da pevate za šaku projinog brašna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA