Mišel se požalio Mariji, ona mu odbrusila: "Bio bi niko i ništa da nije Miljane!"

- On je bezobziran dečko, davao si joj lažnu nadu, a do toga nije smelo doći, a sve ćemo videti na klipovima - rekla je Marija

  • 1
Mišel, Miljana i Marija

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Mišel Gvozdenović u emisiji kod Bore Santane pokušao je na sve načine da se "opere" od Miljane Kulić koja je nekoliko puta izjavila da joj se on dopada, međutim Mišel nije želeo da čuje za nju nakon što ga je prethodne noći poljubila, ali i ležala na njemu.

- Izvinjavam se samo zbog malog Željka jer sam se drao, ali moramo da shvatimo da sam i ja nečije dete, jer mene neko godinama maltretira - rekao je Gvozdenović, a onda je došla Marija koja je stala u ćerkinu odbranu.

- Sinoć je pokazao da je kao Miljana, jer ono što ona radi, on je sinoć radio njoj. Ti dečko ne bi bio niko da ti nije nje, dobro pevaš, međutim, ona ti je dala na značaju - rekla je Marija.

- Da, ona je sigurno zaslužna - uzvratio joj je Mišel.

- Ja samo mislim da je ona na ovaj način htela da se malo skrene sa one priče, ona je svoje misli usresredila na nešto drugo. Ja sam njoj rekla da oni nemaju ništa zajedničko, ranije su spustili loptu, i trebali su da konačno završe tu priču - rekla je Marija.

- Ja sam na "Pretresu" saznala da je do njih dolazilo do nekih stvari do kojih nije smelo da dođe uopšte. On je bezobziran dečko, davao si joj lažnu nadu, a do toga nije smelo doći, a sve ćemo videti na klipovima - dodala je ona.

- Gospođo Marija, ona je mene uzjahala! - dodao je Mišela, a onda se u priču umešao Bora i pitao Miljaninu majku: "Marija, Đedović te je pitao kada ćeš prestati da prikrivaš nasilje koje ćerka vrši nad tobom?".

- Nikakvog nasilja nije bilo, ona je od besa samo šutnula tanjirić na stolu i posle toga polomila čašu. Ona je bacila isped sebe, a to je njen afektivni porblem koji ima, džabe je njoj bilo posle žao. Ljudi znaju kakvo je moje mišljenje o njoj i da sam direktna. Ona nije mala, nije prvi put u rijalitiju, samo ne bih volela da se više prevari pa da odreaguje onako kako je juče - rekla je Marija.

Video: Ovo sve meni govori da je bila njegova osveta i da on mene i dalje voli: Nadežda o Tomi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA