Biković otkrio sa čim se susreće nakon korone: "Iscrpljen sam fizički i psihički, brzo se zamaram"

-Nadam se da ću se brzo vratiti u kondiciju i da se to neće odraziti na moj glumački izraz - rekao je Miloš

  • 4
Miloš Biković, Beogradsko dramsko pozorište , Kad su cvetale tikve, glumačka ekipa Miloš Biković, Foto: ATA images

Jedan od naših najuspešnijih glumaca, Miloš Biković ne krije da mu imponuje što je izabran za najpopularnijeg glumca u Rusiji, a ističe da nakon što je preležao koronu oseća umor.

Miloš je prilično skroman povodom titule "najpopularnijeg glumca", a ističe da je ponosan što na kvalitetan način predstavlja Srbiju u Rusiji.

- Popularnost ne znači uvek kvalitet, ali znači da postoji neki kontakt između glumaca i publike, i često popularnost bi trebalo da bude pokazatelj kvaliteta, ali nije uvek. Meni svakako imponuje što je ruska publika mene najviše tražila u Rusiji, po tim internet istraživanjima, i to jeste neki pokazatelj da je uspostavljen kontakt. To ne može da se lobira i da se namesti - rekao je Miloš.

- Podrazumeva se da sam ponosan što predstavljam Srbiju u Rusiji na kvalitetan način, kao i što sam i Srbin, ali ne bih hteo da pravim neke floskule od toga sada - rekao je glumac za Blic.

Biković je nedavno za naš portal, Telegraf.rs, potvrdio da je preležao koronu i da je imao lakše simptome, a sada je otkrio da oseća umor.

- Isrpljen sam fizički i psihički, ali trudim se da na neki način snagom volje kompenzujem to svoje stanje. Brzo se zamaram, ali nadam se da ću se brzo vratiti u kondiciju i da se to neće odraziti na moj glumački izraz - rekao je Miloš.

Video: Reakcija Miloša Bikovića na pobedu Srbije nad Rusijom rezultatom 5:0!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peca

    23. decembar 2020 | 22:29

    A šta kažete da nas malo odmorite od ovog momka? Pa pobogu nije on ovogodišnji dobitnik Oskara.

  • SetFun

    24. decembar 2020 | 14:12

    Dobro dosao u klub.Od kako sam prelezao u martu ta malaksalost i znojenje traje do dana danasnjeg.Mozda se samo smanjila za nekih 30-40%.Nece valjda ovako biti do kraja zivota nadam se.Gomila ljudi koji su prelezali ima ovaj simptom,a niko ne zna sta je u pitanju.Sta vise to je pitanje od milion dolara.Mozda cemo znati za 10-20 godina,mozda.

  • D

    26. decembar 2020 | 01:26

    Bice dobro 🙏❤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA