U spotu Karićeve ćerke pojavljuje se slika koja će ući u Ginisovu knjigu: Ovo nikada niste videli

- Slika je najveća naslikana od strane jednog slikara sa idejom da ujedini decu celog sveta i time poveže 385 miliona dece - rekao je Bogoljub Karić

  • 0
Danica Karic Danica Karić, Printskrin/Youtube/Danica Karić

Pevačica Danica Karić predstavila je svoju novu pesmu, koju je ekranizovala, a u spotu talentovane pevačice nalazi se najveća slika na svetu. Iako zvuči neobično, njen otac Bogoljub Karić objasnio je o čemu se radi.

- Moja ćerka Danica je u svom novom spotu predstavila najveću sliku na svetu našeg prijatelja Saše Džefrija. Dobro ste pročitali - u pitanju je najveća slika na platnu koja je naslikana - započeo je priču i naglasio da je projekat humanitarnog karaktera.

- Ceo projekat ima humanitarnu misiju, a poznati umetnik je pozvao decu širom sveta da mu šalju ideje, nacrte, koje je on kasnije preneo na platno. Ova slika ce ući u Ginisovu knjigu rekorda kao najveća slika na platnu na svetu, a Saša je uspeo da sa raznim projektima prikupi preko 60 miliona dolara za decu širom sveta - otkrio je Bogoljub.

- Slika je najveća naslikana od strane jednog slikara sa idejom da ujedini decu celog sveta i time poveže 385 miliona dece. Inače, naš prijatelj Saša Džefri je dobitnik nagrade "Braće Karić" za umetnost i humanitarni rad 2010. godine. Dana, kao predsednica Karić fondacije, Džefrija je upoznala tokom svog humanitarnog rada, a umetnost je još vrednija kada ima ovako plemeniti cilj - rekao je Karić i dodao:

- Našoj Dani je uvek umetnost išla od ruke, još kao dete je volela da peva, slika, proba razne umetničke pravce ali se na kraju pronašla u muzici gde je iskreno pokazala svoj talenat pored svih žena u porodici koje imaju fenomenalan glas, kao naša Milanka, Hafa, Danijela...Radite na sebi, probajte, ispitujte sfere koje vas zanimaju, jer u jednoj ćete pronaći svoj intelektualni i umetnički kutak, za koji verovatno niste ni znali, a tu je sve ovo vreme - zaključio je Bogoljub.

Kako izgleda najveća slika, pogledajte u spotu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA