Milena Ćeranić priznala zbog čega ove godine nije stala na ludi kamen, pa odmah spomenula i razvod!

- Ljubav se ne podrazumeva, zaslužuje se - rekla je pevačica

  • 5
Milena Ćeranić Milena Ćeranić, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Milena Ćeranić krije svoj privatni život od očiju javnosit, pa tako gotovo nikad da ne govori o svom emotivnom statusu. 

Međutim, sada je otkrila da li je bila voljena u ovoj 2020. godini, te se dotakla i udaje.

- U ljubavi sam luda ozbiljno. Nisam se udala ove godine. Jednom sam rekla: "Što se nisi udavala? Da se ne bih razvodila". I ja zaista na brak gledam kao na instituciju. Kad se budem udala to će biti za ceo život, i ne razvodim se. Pa onaj koji hoće da se ženi sa mnom, dobro nek razmisli. Prvo, nisam u fazonu da moram da se udam. To mi je kliše. Mora taj neko da me voli i ja njega, da se razumemo i da nam je lepo - rekla je Milena i dodala:

- Ljubav se ne podrazumeva, zaslužuje se. Valjda sam imala, ličim da jesam. Na udaju ne gledam na taj način, bitna je ljubav - zaključila je ona u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Inače, spekulisalo je da je pevačica bila u vezi sa košarkašem Vladimirom Dašićem, čija je supruga u tom trenutku bila trudna, a Ćeranićeva je tada sve vreme negirala vezu sa oženjenim košarkašem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavica

    27. decembar 2020 | 17:46

    Vrlo nevaspitana osoba.

  • DARKO 100%

    27. decembar 2020 | 17:14

    Mila moja Milena, otkako si mi poljubila, nekako sam se promenio, načisto sam za tobom poblesavio. ❤️ Usne su ti vreli žar, ruke kao pravi Božiji dar, imaš tako divne okice, pa za tobom uzdišu duša i srce. ❤️ Milena, moja suđena, udaj se za mene, željo moga sna, kupiću prstenje i drago kamenje, Milena, udaj se za mene. ❤️ Milena, moja suđena, napraviću svadbu za sva vremena, osam tamburaša i četiri čilaša, nek bude hiljadu svatova. ❤️ Zlatno sunce zalazi, sve na ovom svetu prolazi, samo ljubav moja večna je, ovo srce kucaće uvek za tebe. ❤️ Mila moja Milena, otkako si mi poljubila, danju, noću mislim na tebe, čini mi se umreću ako nema te.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA