Gocu raspametio novogodišnji poklon od Raše: "Bila sam tužna, a sada sam smrtno zaljubljena!"

Pevačica je dobila poseban poklon koji ju je izuzetno obradovao

  • 16
Radomir Raša Novaković, Goca Tržan Radomir Raša Novaković, Goca Tržan, Foto: Instagram/gocatrzan

Pevačici Goci Tržan, suprug Raša Novaković priredio je iznenađenje kojem se ni najmanje nije nadala, te ju je svojim gestom oboio sa nogu.

Naime, Raša je odlučio da za praznike iznenadi svoju suprugu vodeći računa o tome šta bi je najviše obradovalo, a Goca se odmah pohvalila poklonom.

Pevačica je dobila ljubimca kom se sigurno nije nadala jer su njen surug i ćerka Lena alergični na dlaku domaće mačke, pa je na poklon dobila norvešku šumsku mačku.

- Koliko sam bila tužna što su Lena i Radomir alergični na dlaku domaće mačkice koju smo spasili i morali da udomimo, da je moj muž odlučio da mi novogodišnji poklon bude Coco, norveška šumska mačkica (Inače hipoalergena). I ja sam sad smrtno zaljubljena - napisala je ona uz fotografiju na kojoj drži mačku.

Inače, Goca je veliki ljubitelj mačaka, a nedavno je udomila jednu, međutim domaća mačka joj je napravila problem jer su njen suprug i ćerka alergični na tu dlaku.

Peačica je oduševila i raznežila sve prizorom sa mačkom koja j dobila brojne komplimente, ali i Gocin suprug koji je pokazao da je  i te kako pažljiv.

Video: Novogodišnja magija Goce Tržan: Pevačica otkrila kako je ukrasila svoj dom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA