≫ 

Voditelj Zadruge ima novu pesmu: Milan provozao 2 automobila koji vrede više od pola miliona evra

- Prezadovoljan sam reakcijama i več je prepoznatljiv taj moj da ga nazovem muzički stil - rekao je Milan Milošević

  • 18
Milan Milošević Milan Milošević Foto: Universal Srbija

Voditelj Zadrug i pevač Milan Milošević izbacio je svoju četvrtu po redu pesmu, koja preti da bude opasan klubski hit. Milan iza sebe ima već tri pesme koje se čuju gde god da se pojavite, a ovaj put odlučio je da nadmaši samog sebe.

Pesmom "Vidi me sad" Milan je odlučio da za novogodišnje praznike obraduje njegovu publiku u znak zahvalnosti, budući da pomno prate svaki njegov korak. Spoj savremenog i urbanog zvuka, protkan luksuznim i skupocenim spotom još jedan je pokazatelj koliko on ulaže u svoju karijeru.

U spotu možete videti luksuzne lokacije, a do njih se pevač vozi papreno skupim "ferarijem" i BMW-om X7, koji vrede više od pola miliona evra. Detalj koji će vas sigurno kupiti na prvu loptu je da je Milan prvi koji se provozao u najnovijem Ferariju, kog nema niko u Srbiji, a njegova vrednost, kao i sat koji nose iznose vrednost jednog luksuznijeg stana u Srbiji. Ono što će vas sigurno iznenaditi, jeste scena u kojoj pojavljuje i Milanov brat blizanac, koji predstavlja figuru savesti, truda, borbe i svega onoga što mu nije dalo da odustane onda kada je bilo najteže.

Jedno je zasigurno da na scene koje ćete videti nećete ostati ravnodušni, a biografska priča popularnog pevača i voditelja će vas sigurno podstaći da razmislite o svemu i nikada ne odustane od svojin nadanja, snova i želja.

- Prezadovoljan sam reakcijama i več je prepoznatljiv taj moj da ga nazovem muzički stil. Ovo je jos jedna u nizu pesama u kojima se i sam pronalazim što ne znači da več sledeče neče biti u nekom drugim fazonu. Teško je izboriti se na muzičkoj sceni pored posla koji mi je primaran ali ne žurim nikuda niti srljam ka nastupima i tezgarenju. Neka sve ide svojim tokom - rekao je Milan.

Pogledajte spot za pesmu "Vidim me sad":

Video: Milan Milošević otkrio da li ulazi u Zadrugu 4 kao učesnik

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hont

    29. decembar 2020 | 17:39

    Jbt jel moguce da ga predstavljate kao ne znam sta,iznajmio par automobila na dan i odjednom on je bog,sto reklamirate ovakve satro pevace???

  • Ana

    29. decembar 2020 | 17:32

    On ni M od Muskarca bre.

  • Dusan

    29. decembar 2020 | 17:58

    Mnogo los covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA