≫ 

Deca Ane Ivanović ne gledaju TV, ali to nije sve što im je "zabranjeno"

- Ja sam isključiva da deca nemaju ni iPad, ni iPhone, ni TV, ništa se ne gleda kod nas u kući - rekla je Ana Ivanović

  • 45
Ana Ivanović Ana Ivanović / Foto: Instagram.com/anaivanovic

Bivša srpska profesionalna teniserka Ana Ivanović (32), koja je 2008. godine bila prva teniserka sveta, je za emisiju "Sportlight" govorila o odgajanju dece.

Naime, lepa Ana je otkrila da je njenoj deci zabranjeno da gledaju televiziju.

- Ja sam isključiva da deca nemaju ni iPad, ni iPhone, ni TV, ništa se ne gleda kod nas u kući - započela je Ana.

- Stimulišem ih da dosta čitaju, da rade. Nije lako uvek organizovati dan, pogotovo kad nemate priliku da izađete iz kuće, ali se trudim da ja budem kreativna u svemu tome - rekla je Ana.

- Ne gledam televiziju, nisam na iPad-u, okej, telefon moram da imam… Zaista, ne provodim mnogo vremena na elektronskim aparatima - dodala je ona.

- Deci je potrebna ljubav. Deca su budućnost. Njima nije potrebno mnogo igračaka, materijalnih stvari, koliko su im potrebni pažnja i ljubav, a te stvari samo roditelji mogu da im pruže na pravi način - zaključila je lepa Ana.

Podsetimo, Ana je nedavno oduševila svoje pratioce prelepim izgledom na prazničnoj fotografiji na kojoj pozira sa svojim suprugom, fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom.

- Mi smo pripremili naše drvo. Ko je još spreman za Božić? - napisala je bivša teniserka u opisu fotografije, a Ana je dobila brojne komplimente na račun izgleda.

"Prelep par", "Predivno izgledate", "Ana je prirodna lepotica", "Lepo je videti vas zajedno, izgledate tako srećno", neki su od komentara ispod Anine objave.

Podsetimo, Ana i Bastijan venčali su se 2016. godine i imaju dva sina Luku i Leona koji su se najverovatnije najviše obradovali prazničnom čarolijom u njihovom domu.

Video: Divan gest Nemca: Švajni propričao srpski i čestitao Ani rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mar

    30. decembar 2020 | 19:30

    Kad krenu milioneri sirotinji da sole pamet.. a sto je najgore, ovi drugi se "pale". Ne mozete se ljudi porediti sa njima, jer nacin zivota i prilike vam nisu iste. Uostalom, oni zive u Americi, a vi na brdovitom Balkanu. Sto se tice dece, mislite da ce njena nesto biti pametnija od vase dece? E pa nece, samo za razliku od vase, imace vece mogucnosti zbog para svojih roditelja, a ne zbog toga sto nisu gledali TV

  • Milica

    30. decembar 2020 | 16:47

    Ne treba biti toliko iskljuciv, prosto zivi se u modernom vremenu i dete treba da ima predstavu kako svet funkcionise. Naravno, kao i svemu, i ovome treba imati meru i pored toga uciti dete pravim vrednostima.

  • Nikolaaa

    30. decembar 2020 | 17:43

    A kazi nam Ana dok ti kuvas rucak i peglas i peres sudove sta rade tad deca? Ili dok brises prasinu i prozore? Mene moja deca vuku da se igramo pa im pustim crtani da bih zavrsila poslove po kuci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA