≫ 

Pričalo se da je Kija kupila stan svojoj majci, Kockareva otkrila šta je prava istina

- Deset minuta je od mog stana - navela je Kija

  • 37
Rođendan Milana Miloševića Nadica Zeljković, Kristina Kija Kockar Foto: Nikola Tomić

Svojevremeno se u javnosti pojavila informacija da je Kija Kockar navodno kupila stan svojoj majci Nadici Zeljković. Kristina je u prazničnom intervjuu za Pink.rs ispričala šta je prava istina.

- Ja nisam njoj kupila stan, kupila sam stan po njenom ukusu. Taj stan je moj, kupila sam ga od svoje ušteđevine, nisam uzela od njenog honorara, kao što neki pričaju. Ona će za te pare da bira sebi nešto drugo. Ovo je moj stan, ali po njenom ukusu. U svakom slučaju, daću joj ga na korišćenje, to je moja majka. Deset minuta je od mog stana - rekla je Kija i otkrila šta bi je najviše obradovalo:

- Ko bi mogao da me obraduje... Pa otvaranje granica, da mogu da vidim sve svoje prijatelje, koji su daleko i da ja odem kod njih. To bi me najviše obradovalo. A ne bih se bunila ni da meni neko kupi neku nekretninu. U svakom slučaju, najveća želja je da budu otvorene granice, da ja mogu da odem negde, kao i moji prijatelji da dođu ovde, svi koji su željni porodice i prijatelja - rekla je Kockareva.

Video: Kija, Kaća Živković i žena od sultana pozirale u kupaćem, u sauni: Ne zna se koja je zgodnija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    31. decembar 2020 | 23:37

    Ko o čemu,ova o parama

  • Mirna

    31. decembar 2020 | 23:53

    Majka i cerka,ljubav,postovanje,sreca,radost i lepota zivljenja.

  • Katarina

    1. januar 2021 | 14:41

    Ovde je problem sto Kija stalno manipulise u javnosti iznoseci poluistine. O toj garsonjeri u Mirijevu sto je kupila prosle godine se u medijima pise vec 9 meseci, po nekoliko puta se objavljuje isti tekst. Milosevic i Kija su izmislili pricu da je kupila stan majci za rodjendan, pa sad demantuje sebe tvrdeci da je kupila stan po njenom ukusu !? A Nadica glumi iznenadjenje, odusevljenje i zahvaljuje, iako je taj stancic kupljen pola godine pre njenog ulaska u Z4 !? Sve je to deo Kijinih medijskih spinova, da bi opstala u medijima i dobila neki naslov.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA