≫ 

Zbog njega ZG za 24h imaju skoro milion pregleda! Žiri mu se poklonio, ljudi kažu da se pobednik zna

Takmičar je zbog komentara i reakcija plakao od sreće

  • 32
Isak Šabanović Printskirn: Youtube/Zvezde Granda

Emisija "Zvezde Granda", emitovana 2. januara, na televiziji Prva, na Jutjubu je za jedan dan završila na prvom mestu trending liste, a sve zbog kandidata koji je žiri rasplakao i bukvalno bacio na noge, dok u komntarima pišu da se već zna pobednik ove sezone.

U pitanju je Isak Šabanović (25) iz Crne Gore koji se predstavio prvo Tifinom pesmom "Stivu Gatibo" nakon koje je dobio svih šet glasova žirija, svi do jednog su mu aplaudirali, dobacivali "Bravo", "Majstore"... Kada je video reakcije, Iasak se od sreće rasplakao.

Zatim je otpevao "Oprosti mi što te volim" numeru Željka Bebeka, a nakon nastupa ustali su članovi žirija i publika i nagradili ga gromoglasnim, a kako se čini, i nikad dužim aplauzom. Dragan Stojković Bosanac mu se poklonio, Jelena Karleuša se rasplakala i uputila mu najlepše komplimente, a Marija Šerifović ponudila mu je duetsku pesmu.

- Sad moram ustati, ubi ovaj Crnogorac. Ja sam najosporovaniji član žirija, jer nisam gledao u ovaj natpis iza "Zvezde Granda". Majstore, ti si sve ono što ja zagovaram, osam, devet godina kako sam ovde, ti si to ovde pokazao. Pokazao si da znaš da pevaš, pokazao si šta je estrada i pokazao si što se voli muzika - rekao je Bosanac, dok je Isak plakao.

- Doći ću, ako mi Saša dozvoli.. Majstore, sve ono što sam ganjao u studiju u godinama, ti si to u tri minuta uradio. Bravo, momče! - dodao je Bosanac, prišao Isaku i poklonio mu se.

- To što imaš od Boga dato, moraš to da čuvaš i ne smeš da dozvoliš da te životne provokacije dovdu da se tek sad pojaviš na velikoj sceni i pokažeš šta umeš i znaš. Sine, mene si rasplakao, ovo je nenormalno dobra emocija... - rekao je Đorđe David.

- Šabanoviću, i mene si uspeo da rasplačeš. Dirnula me je tvoja sreća, talenat, emocija i ja ti čestitam i ti si od večeras nova Balkanska zvezda - rekla je Jelna.

- Majko, ne treba da smršam. Majka me kritikovala i rekla mi da će Jelena da mi kaže da moram da smršam - rekao je Isak.

- Pored takvog pevanja, nastupa i emocije, pomislila sam samo jednu stvar "Svaka bi ti dala", da znaš - rekla je Karleuša.

- Nikada nismo imali ovakvog kandidata, od ovoga može da se rikne - dodao je Bosanac.

- Put od Zvezda Granda ili bilo kog pojavljivanja je jako trnovit, jako dugačak, odvraatan i težak. Do sada nikada ovo nisam nikome izgovorila i sada izgovaram, ako ti budeš za to zaintresnovan, ja ću ti pomoći i ti ćeš sa mnom pevati duet - rekla je Marija.

"Iz emisije u emisiju svi ste čekali pobednika i evo ga, Isak", "Nije prošlo ni 24 sata, pogledao sam Isakov nastup već milion puta", "Isak se ne može opisati rečima, raspametio momak", "Isaka kao da je izbacila vremenska mašina iz onih lepih vemena", neki su od komentra na Jutjubu.

Isakov nastup, kao i komentare žirija pogledajte u videu (na 1:18:26) u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    4. januar 2021 | 14:05

    Ma momak razvalio. Samo neka nastavi, tek ćemo mu se diviti. David mu je najbolje rekao ali i Marija. Samo neka ih posluša i put do zvezda biće prohodan. Srećno Isače!

  • DARKO 100%

    4. januar 2021 | 13:13

    Stvarno momak zasluzuje svaku pohvalu🎸

  • ✍️

    4. januar 2021 | 12:53

    Pokido je i digo sve na noge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA