Rada se povukla zbog porodične tragedije: Posle smrti mame, ona mi je bila najvaznija ženska figura

- Bila nam je oslonac i zamena za mamu 16 godina, tako da smo to baš teško podnele i dosta se povukle - rekla je pevačica

  • 0
Rada Manojlović Rada Manojlović, Foto: ATA images

Pevačica Rada Manojlović već duže vreme se ne eksponira javno, a sada je otkrila zbog čega je odlučila da neko vreme provede u medijskoj ilegali.

Naime, Radi je preminula baka po majci, sa kojojm bila izuzetno bliska, a ona joj je bila najvažni figura u životu nakon smrti majke.

- Nažalost, zbog porodične tragedije koja me je zadesila, da je sreće pa da ovu godinu pamtim samo po koroni. Sredinom godine preminula nam je nana, baka po majci, za koju smo sestra i ja bile enormno vezane i koja je bila najvaznija ženska figura u nasem životu, posle smrti mame - ispričala je Rada  za "Idj" i dodala:

- Bila nam je oslonac i zamena za mamu 16 godina, tako da smo to baš teško podnele i dosta se povukle, kao što vidite i po meni i po mom učešću u javnom životu i medijskim istupima. Jednostavno, to me je jako poremetilo emotivno i ništa što se dešava oko mene mi nije bilo važno, a kamoli neki novinski članci i komentari raznih licnosti. Pa čak ni korona. Prijalo mi je da se povučem od svega.

Inače, Radina mama preminula je u 37. godini, a pevačica se često preispituje da li je mogla duže da živi.

Najteži period u mom životu bio je kada sam ostala bez mame. Umrla mi je na rukama. Tu bol sam potisnula duboko u sebi da bih mogla da nastavim da živim i funkcionišem. Trudim se da ne razmišljam o tom gubitku, ali se svakog dana setim moje Mirjane - rekla je jednom prilikom Manojovićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA