Vreme čitanja: oko 1 min.

Mia priznala da joj je pomoć neophodna: "Ne mogu bez bebisiterke, imala sam je i pre porođaja"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica ima ćerku Emu, a sada čeka drugo dete

  • 18
Promocija CD-a Mie Borisavljevic Foto: ATA Images

Pevačica Mia Borisavljević i njen partner i kolega, Bojan Grujić, čekaju drugo dete, a pevačica kaže da ne može da zamisli da odgaja dete bez pomoći bebisiterke.

Mia nema problem da prizna da sve vreme ima pomoć u kući, čak i iz perioda dok je još bila trudna sa prvim detetom, ćerkom Emom koja sada ima dve godine.

- Ema ima bebisiterku sve vreme. Ne bismo mogli da radimo i da funkcionišemo bez bebisiterke i bez moje majke. Imala sam bebisiterku pre nego što sam se porodila (smeh). Morala sam prvo sve da pripremim da bih mogla da se porodim (smeh) - rekla je pevačica i otkrila da još uvek ne razmišlja o imenu za drugo dete.

- Nisam još razmišljala o tome, ne znam ni kog je pola beba. Mi smo Emi dali ime bukvalno dan pre nego što smo otišli na porođaj, iako smo znali da je devojčica - rekla je Mia.

Pevačica ističe da se trudi da se ne opterećuje strahovima, iako je trudna u vreme pandemije korona virusa.

- Generalno je trudnoća i blagoslov i opterećenje za svaku ženu, i psihičko i fizičko, tako da bi bolje bilo da sam trudna u nekom normalnom periodu. Nisam paranoična, imala sam koronu, pa se sve nešto nadam da neće baš sad odmah opet. Nadam se da u julu, kad se budem porađala, neće biti maski - rekla je pevačica za "24sedam".

Video: Mia Borisavljević otkrila šta je najviše nervira: Užasava me kad misle da imam veštake

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sanja

    4. januar 2021 | 19:06

    Odvratna i iskomleksirana u svakom smislu...

  • BG

    4. januar 2021 | 16:41

    Sve same dame treba joj bebi siterka koj đavo radi pičitav dan kad ona nema posla. Sve to razmaženo i besno neka pitanjenu majku jel i ona imala bebi siterku.Kako mi je muka od seljane.

  • majalena

    4. januar 2021 | 18:19

    Sto su ti savremene majke, jado moj.To ne moze bez bebisiterke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA