≫ 

Trudna Mia pokazala stomačić, Kija prokomentarisala: "Biće devojčica"

Pevačica je u trećem mesecu trudnoće

  • 4
Promocija CD-a Mie Borisavljevic Foto: ATA Images

Pevačica Mia Borisavljević bila je gost u emsiji "Amidži šou" i tom prilikom pokazala je stomačić, a svi su je pohvalili da dobro izgleda.

Mia je na sebi imala šljašteći srebrni kombinezon, nije skidala osmeh sa lica, a dok neki kažu da joj se primećuje da je u drugom stanju, drugi komentarišu da ne vide stomačić.

- Ja sam sad treći mesec, ne može to u Srbiji da se to dugo krije. Bilo je samo pitanje dana kada će to isplivati. Vidi se kad ustanem. Imena još nismo smislili, ne znamo pol. Ne znamo još uvek kako ćese zvati - rekla je Mija.

- Devojčica je - rekla je Kija u emisiji, na šta joj je Mia odgovorila da bi volela da ponovo dobije devojčicu.

Podsetimo, Mia ima dvogodišnju ćerku Emu, a otkrila je da sve vreme ima pomoć u kući, čak i iz perioda dok je još bila trudna sa prvim detetom, te da ne može bez pomoći dadilje.

Ema ima bebisiterku sve vreme. Ne bismo mogli da radimo i da funkcionišemo bez bebisiterke i bez moje majke. Imala sam bebisiterku pre nego što sam se porodila (smeh). Morala sam prvo sve da pripremim da bih mogla da se porodim (smeh) - rekla je pevačica ranije.

Video: Kija, Kaća Živković i žena od sultana pozirale u kupaćem, u sauni: Ne zna se koja je zgodnija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mina

    5. januar 2021 | 23:43

    Kijoo cuti i pokrij se!! Ti ces nekome reci sta je!! Mani se ozenjenih i zauzetih pa napravi neku bebu!! Vreme leti!! I da vadi onu zlobnu mamu iz rijalitija!! Nek nauci da kuva, trebace joj za unuke!! Mada kako si pocela ko zna sta ce biti!!

  • im

    6. januar 2021 | 10:59

    Mia je jedva navatala muza. On se udao za nju.

  • Alapača

    6. januar 2021 | 17:52

    Kija prokomentarisala??? Cudno stvarno 🤦😂!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA