Kija o Bikoviću: "Može da dođe kod mene, imam dva kupatila, u jednom su providna vrata..."

Pevačica je o glumcu govorila kroz smeh, a da li se šalila procenite sami

  • 65
Milos Bikovic, Kija Kockar Foto: ATA Images

Pevačica Kristina Kija Kockar tokom gostovanja u emsiji "Amidži šou" ispričala je kako bi izgledao njen susret sa glumcem Milošem Bikovićem.

Voditelj Ognjen Amidžić pitao ju je kako bi se ponašala i šta bi rekla kada bi se upoznala sa Milošem, a onda je ona kroz smeh rekla da bi mogao da se tušira u njenom kupatilu koja imaju staklena vrata.

- Upoznala bih se sa Milošem i rekla: "Ćao, ja sam Kija, nije sve onako kako piše po novinama" (smeh) - počela je Kija.

- "Ja sam žena tvog života", tako bih mu rekla. Sve direktno. Čovek bi me shvatio kako treba, znam. Bila bih ozbiljna, sigurno - dodala je Kockareva.

- Rekla bih: "Malo sam se zezala za tebe po emisijama, ali ti se meni stvarno sviđaš, možemo da razmenimo brojeve". Dođe kod mene, imam dva kupatila, u jednom su providna vrata... Iza njih da bude, tu da ga stavim! (smeh) Izvini, Miloše! - zaključila je ona.

Video: Kija, Kaća Živković i žena od sultana pozirale u kupaćem, u sauni: Ne zna se koja je zgodnija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tara

    6. januar 2021 | 08:57

    To stalno radi po gradu, privodi muškarce da je gledaju golu iza prividnog stakla u kupatilu. U svakom njenom pokretu, pogledu i rečenici se očituje manijakalnost, tipičan bipolar

  • Milica

    6. januar 2021 | 08:53

    Da ti nije malo mnogo da takvog gospodina zoveš kod sebe u stan? Ti si niko u poređenju sa istim. Kažeš da se šalis, ali "svaka sala" ima istine.

  • AEA

    6. januar 2021 | 01:46

    Strasno koji je ovo po redu muškarac kome se javno nabacuje i poziva u stan ... očajnica. Nekada sam je baš gotivila, sada mi je odvratna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA