≫ 

Gagi o hapšenju zbog droge: "Bio sam tužan i nesrećan, pao sam u iskušenje i napravio veliku grešku"

Đogani je priznao krivicu za posedovanje narkotika, tvrdeći da je droga bila namenjena za ličnu upotrebu, a ne za dalju trgovinu

  • 5
Gagi Đogani Gagi Đogani, Foto: Marko Jovanović

Denser Gagi Đogani prošle godine, 16. septembra, uhapšen je zbog posedovanja nedozvoljenih supsatnci, a sada je ispričao šta se tada zaista dogodilo.

Naime, Gagi je tada navodno zaustavljen negde kod Pupinovog mosta od strane policije i prilikom pretresa pronađene su mu dve kesice kokaina.

Đogani je istakao da je u rijalitiju, tokom ušešća u Zadruzi 3, gde se svakodnevno sukobio sa svojom bivšom ženom Anabelom Atijas, te da je zbog toga bio tužan i nesrećan.

On je ispričao da je u tom periodu bio u iskušenju, te da je zbog toga napravio veliku grešku, ali da se nakon toga tu i zaustavio.

- Sumrak mi se desio u glavi, ja sam u rijalitiju doživeo Golgotu, stalno sam etiketiran kao narkoman. Bio sam tužan i nesretan, nisam bio dobro. Sad to ispada kao neko opravdanje, upao sam u iskušenje i napravio sam veliku grešku. Sva sreća tu sam stao. Upao sam u iskušenje i tu sam stao - priznao je Gagi u emsiiji "Puls Srbije" na televziji Kurir.

Podsetimo, Đogani je 6. novembra priznao krivicu za posedovanje narkotika, tvrdeći da je droga bila namenjena za ličnu upotrebu, a ne za dalju trgovinu. Navodno je na saslušanju rekao da je "u teškom psihičkom stanju".

Video: Sloba o Gagijevom hapšenju zbog kokaina: Svi gledaju samo posledice, niko uzroke...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA