≫ 

Anastasija Ražnatović i Aleksandra Prijović ne proslavljaju Božić kod kuće: Evo gde su i šta rade

Pevačice uživaju u prazničnoj čaroliji

  • 5
Aleksandra Prijović, Anastasija Ražnatović Foto: ATA Images

Mnoge poznate ličnosti Božić proslavljaju u porodičnom domu sa svojim najmilijima, međutim, pevačice Aleksandra Prijović i Anastasija Ražnatović najsrećniji hrićnaski praznik nisu proslavile kod kuće.

Aleksandra je sa sprugom Filipom Živojinovićem i sinom Aleksandrom na Zlatiboru, a društvo im pravi i njen menadžer Blaško. On su Božić proslavili van svoje kuće na Bežanijskoj kosi, a na društvenim mrežama pokazali su kako provode dan.

Pored uživanja na praznik, njih dvoje uživaju i u svojoj ljubavi, pa je Filp izenadio svoju lepšu polovinu crvenom ružom, što je ona objavila na Instagramu.

Takođe, mlada pevačica Anastasija nije u vili Ražnatovića na Božić, već uživa na praznik i u zimskim čarolijama na planini, na Kopaoniku.

Ona je na svom storiju objavila kadar, kako pripremaju hranu, na kom se vidi da na ražnju peku prase.

Dok je njena majka Ceca u Beogradu, a na Badnje veče bila je u Hramu svetog Save u Beogradu, sa ćerkom svoje sestre Lidije, Anastasija je najverovtnije na Kopaoniku sa svojim dečkom Đorđem Kuljićem.

Video: Manekenka pokazala kakva je domaćica: Sofija zamesila česnicu za Božić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA