Zovite ga "Ramones": Hit slika Gocinog Raše iz detinjstva, njegova majka pokazala kako je izgledao

Suprug poznate pevačice često na društvenim mrežama ističe svoje izvajano telo, iako je kao dečkić izgledao potpuno drugačije

  • 0
Beovizija finale, Radomir Raša Novaković Foto: Nikola Tomić

Pevačica Goca Tržan godinama uživa u skladnom braku sa suprugom Rašom Novakovićem, koji je od nje mlađi 14 godina, što njima nikada nije predstavljalo problem.

Raša često na društvenim mrežama, pogotovo na Instagramu, svoje pratioce obraduje fotografijama na kojima je u prvom planu njegovo izvajano telo, gde se vidi da mnogo voli da trenira i vodi računa o svom izgledu, iako je kao dečkić izgledao potpuno drugačije.

Naime, njegova majka je na svom Fejsbuk profilu podelila fotografiju svoga sina iz tinejdžerskog perioda na kojoj suprug Goce Tržan ima dužu tamnu kosu sa blagim uvojcima i podseća na članove čuvene pank grupe "Ramones".

- Naš mlađi ponos Radomir Raša iz tinejdž dana sa najslađom frizurom - napisala je Gocina svekrva Zorica u opisu objave.

- Slatkiš. I moj sin je imao tu fazu duge kose. Bože, kako vreme leti - glasio je jedan od komentara.

Podsetimo, pevačica i njen suprug imaju i svoju rijaliti, a nedavno je istakla da je za njen odličan izgled najviše je zaslužno to što je srećna i ispunjena, a sa Rašom je prvenstveno najbolji prijatelj, te među njima nema nikakvih tajni, a često je zasmejava i do suza.

Osim što svakodnevno dele dobro i zlo, Goca sa suprugom ide čak i na vežbanje, gde joj je on glavni partner.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA