≫ 

Dara Bubamara kaže da nema pojma šta je Bus Plus: "Nikad čula, ne vozim se gradskim prevozom!"

"Uvek sam iskrena, pa ću biti i ovaj put, ma koliko nekome bilo neobično što ne znam šta je to", napisala je pevačica

  • 36
Dara Bubamara, Busplus Foto: Nikola Tomić, Milena Đorđević, Wikimedia/Srđan Popović, ATA Images

Pevačica Dara Bubamara (44) poznata je po svom britkom jeziku i izjavama koje često postanu viralne i na društvenim mrežama izazivaju smeh, ali i revolt i bes.

Ovoga puta Dara je odgovarala na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, a jedno koje je bilo vezano upravo za plaćanje karte u gradskom saobraćaju ju je kompletno zbunilo.

"Daro, je l’ si izvadila Bus plus karticu", glasilo je pitanje, a onda je pevačica sve nasmejala odgovorom:

- Bus Plus? Ja ne znam šta je to! Izvinjavam se, ali za to nikada nisam čula. Uvek sam iskrena, pa ću biti i ovaj put, ma koliko nekome bilo neobično što ne znam šta je to. Ne vozim se gradskim prevozom - rekla je pevačica.

"Okej, koliki snob treba da budeš?", "Bar prećuti", "Ona ozbiljno provocira ljude", neki su od komentara po društvenim mrežama.

Ovo nije prvi put da je Dara imala komentar koji su fanovi nazvali "snobovskim".

Naime, na pitanje da li je njen sin Kosta nekada u školi doživeo neprijatnost,  jer je dete poznatih roditelja, Dara je odgovorila da nije, jer ne pohađa, kako je navela, seljačke škole.

Ne, on ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu u školu, gde su deca uspešnih roditelja, političara i sportista. Nisu glupa, seljačka, zavidna deca, nego su pametna i znaju ko je Dara Bubamara. To su deca koja kažu: "Tvoja mama je vrh!" Moj Kosta bi u tom slučaju nekome opalio šamar i rekao mu: "Ne obraćaj mi se više." Psihički je jak, zna sve probleme koje je majka imala i o tome smo razgovarali. Imamo otvoren odnos - izjavila je Bubamara.

Dara je nedavno u jednom intervjuu objasnila da voli da troši novac na skupe automobile, pa ne čudi što ne zna šta je Busplus, s obzirom na to da kod kuće ima vozni park.

- Nikada mi nije žao da potrošim dosta novca na skup automobil. Te pare sam sama zaradila, niko mi nije poklonio i nije mi palo sa neba. Imam nekoliko automobila, nemam vozača i uvek se vozim sama. Zato volim da mi bude udobno u autu - rekla je jednom prilikom Dara u jednoj televizijskoj emisiji.

Video: Dara ponovo udarila po gasu: Prelazi 200km na čas i ne mari

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • WTF

    26. januar 2021 | 15:30

    Tako ti je to kad seljanki daš pare, a do juče umesto maramicom brisala nos rukom.

  • Crni

    26. januar 2021 | 16:00

    Radojka od Dervente, iz opanaka u Mercedesa....Srbija povraca....

  • Aleksandra

    26. januar 2021 | 15:30

    Jeste, a kako zna da se to za šta nije čula koristi u gradskom prevozu? Brate mili, kompleksi su zaista strašni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA