Đorđe David: Reditelji kao na pijaci svojoj koleginici kažu "Ako ne uradiš to i to, ništa od uloge"

Pevač je u Jutarnjem programu ispričao tajne koje su mu rekle njegove koleginice u poverenju

  • 9
Đorđe David Printscreen/ TvPink

Pevač Đorđe David bio je gost Jutarnjeg programa televizije Pink i tom prilikom šokirao je sve u studiju kada je govorio o i dalje aktuelnoj temi zlostavljanja. Đorđe se osvrnuo na priznanje glumice Milene Radulović da ju je profesor glume Miroslav Mika Aleksić u nekoliko navrata seksualno zlostavljao.

Naime, pomenuti pevač je po profesiji glumac i išao je na časove glume kod Aleksića, a ovom prilikom je priznao da on nije imao loše iskustvo sa Mikom, kao i šta su mu ispričale njegove koleginice u poverenju.

- Njegovi časovi su se zasnivali na ruskoj metodi koja se koristi i u sportu. Postoje deca koja to mogu da iznesu, a postoje i ona koja ne mogu - započeo je David.

- Ono što je esencijalni momenat jeste da je gospođica Radulović izašla i za njom još neke njene koleginice koje su posle nje izašle i rekle šta su doživele kao maloletnice - dodao je on.

Na pitanje voditeljke Irine Vukotić zašto nije otkrio ko su licemeri u celoj ovoj priči, s obzirom na to da je nedavno pričao o tome, pevač je šokirao sve u studiju.

- Iskoristiću ovo gostovanje da odgovorim mnogim brižnicima. I moja Ana, nevenčana supruga, pitala me je je l' moguće da ne držim papir na kojem piše "Nisi sama"? Vidim mnogo likova koji isto to rade, ljudi iz televizijske, pozorišne i filmske industrije... Reditelji koji vrlo otvoreno kao da je pijaca u pitanju svojoj koleginici kažu "Ako ne uradiš to i to, ništa od uloge" - odgovorio je David.

- Punoletne smo osobe. Ne mogu ja umesto punoletne osobe od 28,29 godina, koje imaju dvoje, troje dece da izađem i da kažem da me je neko ucenio - dodao je on.

- Misliš, porodične žene - upitala ga je Irina.

- Tako je. Ja ne mogu umesto punoletne žene, koja ima zdrav razum, a to ti se nije desilo dok si bila maloletna, nego sada... Pa ispao bih "grbav", ne želim to da radim. U ovom trenutku znam bar pet mojih koleginica koje su mi tu priču u poverenju rekle i nemam pravo da pričam o tome jer su punoletne - odgovorio je on.

- Imamo primer još od ranije, po selima, kada žena želi da upiše glumu, a oni joj kažu "Hoćeš da budeš ku*va?"... E to je dubinski problem u društvu. Žena se tretira kao krpa - zaključio je Đorđe.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA