Slađa i Đani uživaju na Kopaoniku: Pevač odveo suprugu na zimovanje

Pevačeva supruga našla se pre nekoliko dana u žiži interesovanja kada je kao bomba odjeknula vest da je doživela moždani udar

  • 17
Radiša Trajković Đani, Slađana Trajković Foto: Nikola Tomić

Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana Trajković otputovali su na Kopaonik, nekoliko dana nakon što je folker na društvenoj mreži Instragram objavio da je primio vakcinu protiv korona virusa.

Naime, osim toga, pevačeva supruga našla se pre nekoliko dana u žiži interesovanja kada je kao bomba odjeknula vest da je doživela moždani udar.

Sa Slađinim zdravljem je očigledno sve u redu, a popularni par svoje pratioce na društvenim mrežama obradovao je fotografijama sa zimovanja.

Trajkovićka se povodom svog zdravstvenog stanja oglasila:

- Zabolela me glava, pa vrat, a ja mislila da je od promaje, pa sam otišla kod lekara uradila sam magnet kičme i vrata. Rekli su mi da imam spondilozu i diskus. Ništa nisam prepustila slučaju, pa sam zakazala fizioterpeuta. Međutim, nakon analiza, zove me lekar da uradimo dodatne analize. Uradili su mi magnet glave i rekli da sam imala blagi šlog.

- Posle sam otišla na neurohirurgiju. Sreća moja da je šlog udario na neko mesto da nije ostavio posledice. Možda i jesam osetila, a da nisam osetila posledice. Uzeli su i analize, čekam terapiju, šta je tu, eto misliš korona korona, kad ono nešto treće. Kažu lekari da se ponavljaju ti udari, pa me malo to plaši, ali nadam se da će sve biti u redu - dodala je Slađa.

Video: Đani i Slađa došli po snajku i unuka, pevač autom stao tik do ulaza u porodilište

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • v

    29. januar 2021 | 19:38

    Ko je Djani ovde a ko Sladja?

  • Ime

    29. januar 2021 | 20:05

    Kako sada otisli na Kopaonik ,odakle ce platiti troskove kada nemaju za stan i rezije platiti.Jel to od onih 90.000.hiljada.

  • Hehehe

    29. januar 2021 | 19:48

    Nije to slog, lice ti je takvo od botoksa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA