≫ 

Nakon raskida, još jedan udarac: Ani Korać preminuo član porodice, objavila dirljivu poruku

Bivšoj rijaliti učesnici preminula je baka

  • 6
Ana Korać Ana Korać, Printskirn: Youtube/Zadruga Offical

Bivša rijaliti učesnica Ana Korać neutešna je nakon smrtnog slučaja u porodici, a od voljene osobe oprostila se emotivnom porukom.

Naime, Ani je preminula baka koju je mnogo volela i za koju je bila dosta vezana, a na Instagramu podelila je uspomenu sa bakom i zahvalila joj je sa najlepšem detinjstvu.

- Bako, hvala ti za najlepše detinjstvo! Počivaj u miru! - napisala je Ana uz fotografiju na kojoj je kao malu devojčicu baka drži u naručju.

- Voljeni ne umiru dok žive oni koji ih se sećaju. Verujem da postoji neko bolje mesto u večnosti gde ćemo se opet sresti. Sada imam dva anđela koji me čuvaju sa neba. Volim vas zauvek - napisala je Koraćeva uz narednu objavu.

Inče, Ani je pre nešto više od dve godine, 18. septembra  2018. godine, preminuo otac Mićko Korać, bivša rijaliti učensica bila je vezana za svog oca i njegovu smrt teško je podnela.

Podsetimo, Koraćeva je nedavno raskinula vezu sa Davidom Dragojevićem, a kako je ranije istakla, ne razmišlja o pomirenju sa njim i ističe da joj je teško, ali da je svako od njih krenuo svojim putem.

Video: Ana Korać pored Roleksa na ruci imala je da se pohvali i nečim drugim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    4. februar 2021 | 10:49

    I sada ce ova da nas bombarduje svaki dan?

  • Eto

    4. februar 2021 | 13:00

    Nje za 10 dana u Zadrugu,a za mesec ulazi David..krece dramaturgija,gledaoci u transu a na kraju izlaze zajedno srecni sa punim racunima!!

  • Olga

    4. februar 2021 | 14:06

    Neću reci da joj nije žao bake ali sto nije stavila vise bakinih slika. Nije valjda se samo jednom snjom slikala? Bitno je da je ona u 11 slika. Priprema za Zadrugu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA