"Za mene jedna zvezda na nebu najjače sjaji, i nikada se neće ugasiti, a ta zvezda si ti Rajko"

Emotivna objava Snježane Dujmić povodom 6 meseci od smrti njenog muža Rajka Dujmića

  • 0
Rajko i Snježana Dujmić Snježana i Rajko DujmićPrtintskrin: RTL

Pre 6 meseci preminuo je legendarni muzičar Rajko Dujmić. U čast nekadašnjeg člana "Novih fosila", oglasila se njegova supruga Snježana, i to emotivnim statusom.

- Rajko moj, prošlo je 6. meseci od kad te nema. Pada sitna kiša, duva jugo, tužna sam, jer ništa, ali baš ništa nije onako kako smo ti i ja želeli, i nadali se da će biti. Govore da se nisi "uklopio", jer nisu hteli da priznaju da si oduvek poseban i posebnijih od svih - napisala je Snježana i dodala:

- Razumeo si ljude, ali oni nisu želeli da razumeju tebe. Rekao je Neno Ninčević da si se stalno pitao da li te ljudi vole, onoliko koliko si ti voleo njih. Ti si živeo za ljubav, i govorio: "Kad znaš da voliš, onda znaš i da razumeš, i da shvatih i da oprostiš." Srećna sam, i ponosna što sam 33. godine bila deo tvog života. Za mene jedna zvijezda na nebu najjače sjaji, i nikada se neće ugasiti, a ta zvezda si ti Rajko - zaključila je Snježana Dujmić u komentaru na Fejbuku i objavila kako Neda Ukraden peva pesmu "Vrati se s kišom".

Evo i te objave.

Snježana Dujmić Objava Snježane Dujmić Printskrin: Facebook/Snježana Dujmić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA